![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokładnie, wersja 6 działała świetnie (choć ze skutecznością różnie było, ale to był mój pierwszy AV)
Ale niestety od 7 zamula zauważalnie, za to skuteczość jest dobra i nieźle "leczy" pliki. Najgorzej gdy siódemce trafił sie do skanowania plik spakowany UPX - kilka sekund zawiechy murowane. Avira na początku zajmowała 8MB RAM, gdy przesiadałem sie na coś innego juz chyba z 50... (to byłby czasy gdy miało sie 512MB-1GB w kompie). W dodatku te updaty po 3MB z reklamami - chyba TOTALNIE ich powaliło. Na szczęście pozostała szybka i skuteczna. Dlatego Avast, a jeżeli dodatkowo jest skuteczny, to plus dla niego. Jest też chyba najbardziej rozbudowany, choć ja używam tylko ochrony standardowej (plików). PCTools i Comodo też są obiecujące, ale cieżko je polecić gdy jest Avast .... Aha moge nie byc na bieżąco bo czas szybko leci a ja siedze z Avastem ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 28.09.2010 o godz. 10:38 |
![]() |
![]() |
Tagi |
antywirus, program antywirusowy |
|
|