![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2009
![]() |
Program iTunes iPod Problemik
Witam wszystkich.
Otóż mam wielki problem z programem iTunes do iPoda. Pobieram go ze specjalnej stronki >> apple.com , następnie instaluje i w końcu gdy chcę go odpalić to nie włącza się wogóle. Nic się nie pokazuje ani nic kompletnie.. Wie może ktoś dlaczego? Czy coś go blokuje, czy coś innego... ja nie mam pojęcia. Pytałam się już innych nikt mi nie pomógł. Nie ma sensu żeby leżał w szafce i sie marnował, bo nie po to go kupiłam, a ten problem nie był przewidziany.Proszę was pomóżcie mi. ps. Jest to iPod shuffle. ps2. Nie wiem czy dobry dział, jeśli nie proszę administratorów o przeniesienie. Dziękuje. Pozdrawiam. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Podaj więcej danych - jaki masz system?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2009
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| ipod, itunes, program itunes |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| program do przechwytywania zdjęć z kamery DV | dukeellington | DVD-Video | 0 | 12.11.2004 18:56 |
| program do monitoringu na xp? | Predi | Off topic | 4 | 23.08.2004 23:29 |
| Program do odzyskiwania danych | andrzejj9 | Odzyskiwanie danych | 11 | 26.06.2004 15:09 |
| Ruszył Windows XP SP2 Technical Preview Program | kraluk | Off topic | 3 | 21.03.2004 12:26 |
| Program do sprzedaży pod DOS czy Win | Grzegorz75 | Off topic | 1 | 18.12.2003 17:55 |