![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2008
![]() |
dziwne uszkodzenie klawiatury/klawiszy
Mam taki problem:
Podczas normalnej pracy na kompie przestały nagle działać niektóre klawisze, tzn . wciskają się, ale tak jakby tego windows nie widział. Rozbrojenie klawisza nie pomogło. Nie działają tylko niektóre- delete, escape, insert, numeryczne od 3 do = i funkcyjne od f6, pewnie jeszcze jakieś by sie znalazły, w każdym razie wygląda to losowo. Tak samo w biosie, co skutecznie uniemożliwia logowanie. Laptop to Asus A6U, ma 2,5 roku (pół roku po gwarancji), nie był zalany, jest regularnie czyszczony, po prostu nagle pah! i siadło. I jeszcze pytanie- podejrzewam, że to może być coś z elektroniką i w takim wypadku może być konieczna wymiana klawiatury. Wiem, że można kupić zewnętrzną na usb, ale gdyby tak taką 'laptopową', to w jakiej cenie i ile za montaż? Przepraszam jeśli bardzo pokręciłam, ale się na tym nie znam, a bez kompa jak bez ręki. Bardzo proszę o w miarę szybką pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dziwne Pingi ! | frog | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 12.10.2007 08:57 |
Dziwne trzaski | mailman | Napędy optyczne CD | 5 | 05.02.2006 21:06 |
Dziwne zachowanie DVD... | RafałR | Napędy optyczne DVD | 11 | 27.06.2005 11:47 |
Yamaha 3200E - dziwne problemy | Cleriic | Napędy optyczne CD | 6 | 09.01.2004 19:45 |
Dziwne skoki na nagranej plycie | sebek_ps2 | Napędy optyczne CD | 2 | 23.10.2002 22:07 |