![]() |
Lewy ALT + F5
przelanczasz sie miedzy tv a monitorem |
To ALT + F5 działa, obraz na TV jets wyświetlany, i to nawet w bardzo dobrej jakości tylko jest jedne problem po naciśnienciu tej kombinacji klawiszy owszem obraz się pojawia ale po 30 skundach znowu pojawia sie czarny ekran czyli ustawiania powracają do tych z przed naciśnięcia tej kombinacji klawiszy
|
to musisz poustawiac w sterownikach bo u mnie nie ma tego problemu a uzywam najnowszych ati catalist 4.10
|
Ja używam sterowników tych co były razem z kartą graficzną na CDROMIE od sterowników pisze że wersja 2.2
Te stery ati catalist 4.10 będą pasować do karty ATI Gigabyte Radeon 9550 128 MB DVI 128 bitów ??? Jeśli tak to skąd je ściągnąć :) |
beda :D www.ati.com i dzial drivers&software :)
a potem tylko pokolei wybierasz co do zassania i pod co :D |
Najlepiej podczas oglądania filmów na TV odłączyć antenę bo czasami powoduje lekkie zakłócenia.
|
Cytat:
|
i jakosc na tv jest :spoko:
|
No co do jako***347;ci to.... powiedzmy ***380;e pozostawia wiele do ......
:D |
Cytat:
moze juz telewizor siada .. jak by nie byl to juz 3 lata ;) |
Cytat:
|
Tymrazem ja odświeżę temat, bo mam nieco inny problem.
Posiadam kartę ATI Radeon 9550 128MB, z wyjsciem DVI i telewizor LCD Philips 42'. Kupiłem sobie kabel DVI-HDMI o długości 5m. Podłączyłem i karta wyświetla obraz na TV. Sterowniki to OMEGA Drivers 4.8. Mam taki problem, bo sama karta widzi telewizor, ale w ten sposób, że w Ustawieniach Ekranu, mam informację: "Kilka monitorów na Radeon 9550", a przecież karta ma więcej niż jedno wyjście. Pytanie czy mogę to jakoś zmienić, żeby monitor był ekranem nr 1, a telewizor ekranem nr 2? Dlaczego akurat tak? Za każdym razem jak chce sobie obejrzeć film na TV, to muszę ręcznie zmieniać rozdzielczość na fullHD, a potem zmieniać, żeby powrócić do monitora. Czy jest jakaś aplikacja dla kart ATI podobna do TVTool? Dziękuje za pomoc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:55. |