![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cooler, nie radiator.
A nie jest to, calkowitym przypadkiem, tak, ze cooler dziala jak musi, jak nie musi - nie dziala. Normalne zjawisko dla sterowanych coolerow, przez czujnik procesora. Sprawdz temperatury procka i obroty wiatraka, brak obrotow powinien przeciez spowodowac alarm BIOSu. Ale nie wiem, Kaszpirowski to ja nie jestem ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nie działa jedno USB w laptopie O_o Jakieś sugestie? | malanski | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 7 | 02.02.2019 13:25 |
płyta CD EXTRA jak prawidłowo w nero 7 | tadeusz777 | Audio | 2 | 02.05.2006 00:18 |
Nagrywam audio które działa wszędzie tylko nie u mnie. | nekromanta | Napędy optyczne CD | 4 | 12.02.2006 17:50 |
Nagrywanie filmu na DVD-R | olagliwice | DVD-Video | 2 | 19.11.2005 14:52 |