Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.01.2009, 16:19   #1
Mex24
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.06.2005
Mex24 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation Nowy COMBO CD-R/RW +DVD-ROM

Szanowni koledzy mam takie oto urządzenie do odtwarzania i nagrywania płyt DVD: LG COMBO CD-R/RW +DVD-ROM . To urządzenie stwarza mi problemy od jakiegoś czasu ,a mianowicie nie czyta mi płyt cd i nic nie mogę na nie nagrać po prostu ,tak jak by nie było w nim płytki . Czy ktoś wie co może być przyczyną?proszę o pomoc . Dodam jeszcze że nagrywało całkiem nieźle urządzenie kupiłem w marcu 2008roku a nagrałem chyba z jakieś 20 płytek i to wszystko.
Mex24 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.01.2009, 16:50   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
skad takie cos wytrzasnoles w 2008 roku? wyprzedaz w muzeum?

a w temacie:
niecaly rok temu - masz gwarancje - kozystaj
chcesz pomocy - wiecej infa, model, co mowi manager urzadzen, co programy do odtwarzania, czy nie wiedzi tez tloczonych, czy tylko nagrywanych, jakich plyt uzywasz itd
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: