![]() |
No tak, przecie***380; prawid***322;owa odpowied***378; na 3 to "google". :szczerb:
:mruga: |
Witam
Jestem nowy na forum i mam zapa na bitgamer.org., Demonoid.com Mo***380;e ktos chce. Opowiedzi do PT to: 1-c 2-a 3- niestety nie wiem 4-a 5-a Tylko 3 nie wiem reszta napewno. Pozdrawiam |
4a
5a... |
http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/48...orrent-30.html :> tu cos jest
|
Mam pewne typy...
1c, 2a |
hmm gdzies to nie dawno by***322;o poszukaj w tematach zwiazanych z torrent
|
Cytat:
a teraz mam kilka pytań - czy ktoś pomoże w rozwiązaniu tego rebusa??? 1. Jeżeli zamiast ratio, pojawia się w danym torrencie oznaczenie "Inf.", wówczas oznacza to, że: Danego torrenta nie trzeba seedować. Dany torrent wyseedowałeś do wystarczającego poziomu Wysłałeś pewną liczbę danych w danym torrencie, nie pobierając ani jednego bajta 2. W jakiej formie należy podawać cd-key'e w komentarzach pod torrentem z grą? Żadna forma podawania cd-key'a nie jest dozwolona Napisać ciurkiem bez rozgraniczania Rozgraniczyć kreskami poszczególne części numeru seryjnego 3. Na jakim forum należy zadać pytanie: "Gdzie znajdę napisy do filmu Jarhead"? Na forum "Filmy / Seriale" Na forum "Pierwsza Pomoc" Na żadnym z powyższych 4. Po jak długim czasie, nieaktywne konta użytkowników klasy Power User i niższych, są kasowane? Po 42 dniach, ale dzięki opcji zaparkowania konta, można przedłużyć ten okres do 90 dni Po 32 dniach, ale dzięki opcji zaparkowania konta, można przedłużyć ten okres do 75 dni Po 22 dniach, ale dzięki opcji zaparkowania konta, można przedłużyć ten okres do 60 dni 5. Jaką prędkością wysyłania należy dysponować by ubiegać się o status Uploadera? 100kB/s 128kB/s 32kB/s |
Divxtom poszo sprawdz poczte xD
|
Cytat:
|
Cytat:
ja daje taki adres dla kosiarek sram@onet.pl :P |
da mi ktoś zaprosznie na TorrentGigs.ORG?:P
|
Cytat:
Jesteś hiperszybki:) |
Divxtom nie masz innego maila ?:>
suchyjastrzab posz***322;o :) |