![]() |
potrzebuje pożyczyć czyjeś konto na TorrentGigs dokładnie chodzi mi o 7gb ,
niestety nie mam tam konta a jest tam cos co mnie interesuję :] dobroczyńców zapraszam na PV |
Cytat:
|
Taka jest wada prywatnych trackerow: kazdy chce wysylac, zeby utrzymac ratio, a bardzo szybko nie ma juz komu wysylac...
|
no ja tez mam czasem problem taki, mam 1024 dl i 128 up. i czasem niestety wolno wysyla, a maks to 20 kb.
niestety nie zmienisz tego. |
Cytat:
|
Mam problem z torrentem i filelist :| , używam 'utorrenta' i np zassałem sobie film wszystko ładnie itd. ale nie umiem wysyłać tego filmu innym z filelist ,
tzn wysyła po 2kb/s a max może 16kb/s juz myślałem że po prostu za dużo udostępniam więc zostawiłem tylko dwa torrenty ale dalej to samo :| |
Zaproszenia --> TU
|
Przypominam, ze zostalo mi jeszcze jedno zaproszenie na http://x264.us
Znajdziesz tam filmy w formacie MKV/MP4 zakodowane x264 ;-) => Czasem AVI tez sie znajdzie ;) |
Szkoda, ***380;e nie ma Neo 512/256 . To ju***380; by***322;oby w miar***281; co***347;. No ale c***243;***380;, jak komu***347; si***281; Neo nie podoba zawsze mo***380;e zmieni***263; ;)
|
no np. neostrada to straszny szit przynajmniej 512 :/ bo masz UL 16,7kb wi***281;c ci***281;***380;ko cos wysy***322;a***263; :/
|
ratio zdobywasz wysylajac dane, jest to stosunek danych pobranych do wyslanych.
im wiecej wyslesz tym bardziej zwieksza sie ten wspolczyniik, wtedy znikaja kolejki itp tak wiec wysylaj po sciagnieciu ten plik przez jakis czas. to ze tobie slabo wysyla to moze byc wina twojego lacza. |
Cytat:
Mam małe doswiadczenie z torrentami , częściej jednak mułek jest w ruchu |
to dosyć duzo ... , na Pt chyba trzeba było mieć tylko 0,4 ...
|
Czytaj FAQ
http://img144.imageshack.us/img144/3743/faqny0.jpg Czyli, zeby wogole nie czekac, musisz wyslac >7GB danych i miec ratio >0,7 |
Cytat:
ps. zgadza sie zassałem jakis soft starszy zaskoczyło zaraz . A pytanko bo nie jestem zabardzo obeznany , kiedy bede mogł zassysać nowe pliki , jest to związane z jakimś ratio ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |