![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Jakoś mi to drag&drop nie działa, może coś źle robie. Cz mógłbyś wyciągnąć to logo z tego:
http://rapidshare.com/files/41460152...emplate_JR.psd Z tekstem już sobie poradziłem. ![]() Aha, już tak na koniec sobie przypomniałem, czy idzie edytować jakoś tekst z obwódki dookoła płyty o prawach autorskich? Ostatnio zmieniany przez Ricki : 23.08.2010 o godz. 12:53 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
1. wyłącz wyświetlanie albo usuń warstwę reteg 4 (to jest ten stary tekst) 2. trzymając CTRL kliknij na miniaturę przy reteg 10 (w przyborniku 'Layers") - pojawi się zaznaczenie 3. naciśnij shift+ctrl+I - inwersja zaznaczenia 4. z menu Select -> Modify -> Expand... zwiększ zaznaczenie o jakieś 10 pikseli 5. tam gdzie jest przybornik Layers przejdź na zakładkę 'Paths'. Na samym dole kliknij na ikonkę 'Make work path from selection'. Przerywane zaznaczenie zmieni się na linię ciągłą. 6. wybierz 'Text' tool (t) i jego wskaźnikiem zbliżaj się do zrobionej w pkt 5 ścieżki. Jak zauważysz, że na jego wskaźniku pojawia się przekreślenie (ścieżka) kliknij LPM. Teraz już możesz pisać po narysowanej ścieżce. Atrybuty tekstu zmieniasz w przyborniku 'Character' |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Bardzo Wam dziękuję za pomoc, doprawdy dziwie się, że nigdy wcześniej nie testowałem Photoshopa. To jest naprawdę genialny program.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Programy do edycji etykiet dla LabelFlasha. | Michael00 | Napędy optyczne CD | 3 | 24.05.2006 15:20 |