![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Do podmontowania iso trzeba jakiegos programu ? czy juz wsio jest w systemie ? :>
|
LinOS przetestowany. wifi nie odpaliłem bo nie wykrył mi karty :( ale neo u kumpla bez problemów podłączył :spoko:
system się przyda :) |
Cytat:
z nokią jest troche zabawy... ale idzie do niej wsio wruzcić po usb, po irdzie tylko przez konsole, a przez BT w trybie graficznym bez najmniejsyzch problemów ;) Co do montowania obrazów nie ma najmniejsyzch problemów, jest nawet prościej, bo nie cza żadnego dodatkowego programu, wystarczy jedna komenda w konsoli ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego NIGDY WIECEJ ATI :-). pzdr. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ps. wypalam LinOS - zaraz test :) |
zanim zassam i zainstaluj***281;, musz***281; wiedzie***263; czy:
- s***261; klocki z wykryciem, zainstalowaniem modemu z neo (thomson lub sagem) i odpaleniem adsl'a - jest dost***281;p do plik***243;w rar pod has***322;em - mo***380;liwo***347;***263; montowania obraz***243;w - jest mo***380;liwo***347;***263; przerzucania plik***243;w do mojej n6230i nie chc***281; by powt***243;rzy***322;a si***281; sytuacja, gdy skonfigurowa***322;em neo, a ono dzia***322;a***322;o jak chcia***322;o, tzn. raz si***281; odpala***322;o, a raz nie. do tego by***322;y m***281;ki z komplikacj***261; ster***243;w do ati, by zmusi***263; je do akceleracji... |
Cytat:
|
@Shah - ja wlasnie sciagnalem, ale gorszy problem to jak zwykle brak czystych cd u mnie ..
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
BTW co do Mac OS X - instalowanie go na sprzecie marki innej niz Apple jest nielegalne :czytaj: licencja sie klania.
@demek - Mac OS X to system z rodziny BSD :> |
Cytat:
To, ze jest tyle distro to plus - kazdy moze sobie wybrac taka, jaka mu odpowiada. Jak chcesz sprobowac i nie krzyczec co chwile to polecam openSuSE'a, pozniej ew. Ubuntu, a hardcore to Debiany/Slacki :-). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:15. |