![]() |
Szkoda ze nie ma jednego linuxa (moze i nawet bym sprobowal) bo tak to nie wiadomo co wybrac. Skoncentrowali by sie na jednym i by bylo git.
|
|
Pierwszy temat/opisy/opinie dzi***281;ki kt***243;rym dzi***281;kuje ju***380; z g***243;ry Vi***347;cie.
XP z SP1 rz***261;dzi dalej. |
Cytat:
|
Cytat:
od tamtego czasu o linuksie juz tylko slysze, bo dawno wyp* |
a ja wole open bsd i co?
...to nie miejsce na reklame mac osx... |
ja mam oryginala win xp pro bo mi wcisneli z notkiem :(
a jesli ktos szuka naprawde dobrego systemu opartego na unixie i przyjaznego (naprawde) to polecam Mac OS X. ostatnio mozna go nawet na pecetach instalowac. a do tego jest po prostu piekny. ciagle mnie zadziwia. poznac znaczy polubic. polecam :) |
nie wiem po co zrzedzicie
19 na 20 z forumowiczow ma lewego windowsa, wiec problem z downgradem? nie rozmieszajmy sie nawzajem, format i jedziemy z obrazu lub reinstal ... |
Jeszcze M$ szuka frajer***243;w poprzez te kupony ... kup XP a za kilka miesiecy ciesz sie VIst***261; :D
Ciekawi mnie tylko czy mozna zrobic downgrade vista->xp ... :> ? |
Cytat:
Aurox upadl, ale Ci sami ludzie zaczeli tworzyc inne distro.. ;-). Niedlugo jeszcze sprawdze sobie www.linos.pl (dzisiaj o tym newsa dopiero przeczytalem). pzdr. |
linux dla mnie narazie odpada
ze wzgledu na high definition i nic innego... |
Cytat:
fedora taka sobie, mi się nie podoba ;) |
A co z Auroxem? Jak czyta***322;em ostatnio to porzucili projekt... dobra ta dystrybucja by***322;a?
PS. Fedory te***380; nikt nie poleca? :mruga: |
A kto tu mandrake'a polecal?
Widze, ze faktycznie 'w tyle' jestes, bo mandrake'a juz dawno nie ma (jest za to mandriva) :-). |
ja tam widze SUSE ;)
zrob tak na ostatnim mandrake'u ;) widze ze swiat faktycznie naprzod poszedl :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:15. |