![]() |
Siódemka ma się dobrze. Mam na dwóch innych. Dycha mnie wkurvia, ale przeważa lenistwo - nie chce mi się wszystkiego stawiać na nowo na 7.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale skansen :szczerb:
|
I między innymi za to lubimy Ritka :spoko:
|
Cytat:
|
Jak coś działa lepiej niż nowe, to po co zmieniać? :>
|
Słowo klucz: działa. Windows 10 jest tak nieprzewidywalny, że tylko człowiek nieświadomy bądź zmuszony oprogramowaniem (brak sterowników do antyków czy koniecznie najnowsze wersje pr0 kombajnów) jest w stanie usiąść przy czymś tak ohydnie wyglądającym, niestabilnym i szpiegującym. Nie pamiętam Linuksów, z którymi było tyle problemów... To jest literalnie gówno. Jeśli nie ucywilizują tego pseudo systemu to przesiądę się na macOS, który mimo bolączek o których czasem czytam, to jakoś wygląda i jakoś działa, przy podobnej gamie softu co jest na Windows...
Wzbraniałem się jakiś czas przy przesiadce z XP na Siódemkę, ale wystarczyło poświęcić dosłownie jeden wieczór by doprowadzić go do stanu używalności. Z dziesiątką mam za często do czynienia i za każdym razem mnie autentycznie wk*a całą gamą rozwiązań dla debili i/lub ekranów dotykowych. |
Cytat:
|
Dlaczego?
|
Zjakiegopowodu?
|
ja odnoszę wrażenie że to trochę tak jak z tymi co jadą do niemiec pracować jako sprzątaczka czy opiekun osób starszych...
po powrocie do kraju zaczyna się szpan i hasła "w NIEMCZECH pracuję" ... koniec tematu :hmm: |
Właśnie.
@mgit - wyrażenie 'dla czego' piszemy razem: dlaczego, DLACZEGO! Konsekwentnie piszesz je osobno, nie wiem dlaczego? Na złość nam? Postaraj się, bo mi oczy łzawią jak na to patrzę, dupa boli i palce swędzą. To nie jest trudne, naprawdę (to też razem)! To prośba, nie reprymenda. No. Tyle poza tematem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:23. |