![]() |
warto :spoko:
|
Serwis w pace tez moze byc.
Warto z XP Pro na 7 Ult? |
Cytat:
A za piracenie jest paka :D |
no ja zrozumiem piracki Windows, :(
ale pirackiego serwis paka, no nie rozumiem :'( |
Przypominam, że za dyskusje o pirackich wersjach oprogramowania należą się infractiony :sciana:
Proszę o ponowne przyswojenie sobie treści regulaminu. :czytaj: |
Cytat:
Cytat:
http://www.microsoft.com/downloads/d...displayLang=pl A Wy jesteście gieje, swolocze, pijaki... Bo czego sie mozna po piratach spodziewać. |
Albo BETA TESTER;):D
|
Cytat:
piracki serwis pak :sciana: |
Cytat:
Platforma ION jest kompatybilna z Aero. BTW, moim zdaniem ION jest to pierwsza platforma, która czyni netbooki towarem o którego zakupie warto myśleć. |
Ilość załączników: 1
|
Wracajac do mojego problemu - tna filmy z dzwiekiem ac3 - czy przyczyna tego moze byc to ze ac3 filter zmienia dzwiek ac3 na stereo (2.0) - domyslne ustawienia?
Zostawilem tylko wersje 32bit i dzwiek ustawilem na "As is" - zobaczymy co z tego wyjdzie. Jakas alternatywa dla ac3 filter? |
Ponieważ nie życzę sobie aby mi bez mojej zgody OS, skracał życie flashki. Po za tym irytują mnie te pojawiające się i znikające pliki, jak i blokowanie dostępu do urządzenia kiedy chcę je np. odłączyć. Niby tylko 2s, ale wnerwia mnie to niesłychanie.
Dlaczego uważasz, że funkcja ta może mieć związek z ustawieniem (czego?) w biosie? IMO to jakaś ułomna adaptacja swapa z Linuksa. |
Głowy nie dam, ale posprawdzaj czy nie można tego wyłączyć w biosie.
A tak z ciekawości, dlaczego denerwuje Cię Ready Boost? |
Da się jakoś *globalnie* wyłączyć ready boost? Skrajnie mnie wnerwia, a z tego co wyczytałem w helpie to tylko dla każdego urządzenia osobno...
Kto to wymyślił? :glupek: |
Zrobilem (powylaczalem wszystko, bo i tak lapek jest na smyczy(kablu;)), napisalem do Acera i czekam na odpowiedz.
@Esem nigdy nic wiecej nie potrzebowalem moze poza realalternative i cos do mkv i to wszystko, ale tamto to byl server 08 i desktop. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:40. |