![]() |
Nie wiem, jak dochodowy.
Ale mają sale tax - najbardziej podobny do naszego VATu - naliczany dopiero przy sprzedaży finalnemu odbiorcy i jest od 6 do 9% (w zależności od stanu). |
Cytat:
|
W UE podobnież nie. Jakby nie patrzeć, okrojona ;)
A swoją drogą MS od dawna zastrzegał się, że IE stanowi integralną część SO - ciekawe, czy usuną tylko iterfejs aplikacji, czy jednak nie jest tak do końca z tą integracją. |
Ilość załączników: 1
|
|
Ale który to srebrny czy złoty?,w która stronę przekrecic kluczyk -w lewo czy w prawo?Jakie zaklecie wypowiedzieć-sezamie otwórz sie?Czy akwizytor?
|
|
rychu jestes boski :szczerb:
|
Tak z innej beki- ciekaw jestem jak szybko po premierze w7 pojawi się na msdn aa :D
|
windows 7 wersja 6.1 lol.
jak tak ma byc w win7 final to ja zostaje na viscie. |
Cytat:
|
6.1 to wersja jądra NT.
NT4 - 4.0 Win2000 - 5.0 XP - 5.1 Vista - 6.0 7 - 6.1 Nawiasem mówiąc jądra 6.x są lepsze od 5.x, do 5.x nie wracam :nie: Lepsze zarządzanie pamięcią, priorytety na I/O, dowiązania symboliczne itp. Szkoda tylko że tak obloatowane. Ale od czego jest vLite :) |
Czego to ludziska nie wymyślą
Załącznik 52399 W ziołem też nalepkę dla Rycho Magic Pralka Trwała Ondulacja Aktywacja |
a czy ktoś spotkał sięz problemem karty ati z serii HD ? Mam aktualnie zamiar kupić grafe 4730 sapphire, ale przed kupnem mam możliwość potestowania jej w warunkach domowych :-). Tylko, że zarówno dla xp i win7 mam problemy z instalacją sterownika :-/ Pod xp mam glupkowaty komunikat, że sterowniki, ktore chce zainstalować nie sa przeznaczone dla danego systemu albo nie dla tego modelu karty. Natomiast jak zainstaluje je na win7 to w zasadzie ogranicza się to do instalacji oprogramowania od ati byle nie sterowników. A w7 sam jak wykrywa karte to po restarcie mam bluescreena i tyle... ręcznie nie da rady tego zaktualizować, bo pokazuje, ze sterownik od M$ jest lepszy :-/ Testowałem to na 7127 i na 7260 i tak samo :-/ na bluescreenie mam tylko napisane jakoby cos zwiazanego z plikiem ATIKMDAG.SYS. Mieliście coś podobnego ?
|
z tego co sie orientuję to z serii hd miały wpadkę ze sterami ale pod AGP jest nawet jakiś fix na stronie ati
editL pytanie do userów windy 7 - czy jest możliwość w nim przełączenia na widok jak z xp [na pulpicie ikonki dysków mój komputer itd] ?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34. |