![]() |
Ok, ja też na razie z siódemki zadowolony. Zobaczymy, jak się sprawdzi na dłuższą metę :-).
-edit- Da się jakoś ustawić, żeby "przypięte" ikonki na pasku zadań nie "gryzły się" z tymi paskami od okienek? :-P |
A to one się gryzą? :O
Możesz je na przykład pousuwać ;) |
Opcja z usunięciem tak jakby mnie nie satysfakcjonuje. Sam nie wiem czemu ;-).
|
Cytat:
Takie mam wrażenie po godzinie... Załącznik 52266 |
Bo zbliża się do wersji finalnej. Wiesz, wszystkie te usługi, które są potrzebne w komercyjnym systemie objętym pomocą techniczną - trzeba je w końcu dodać i zobaczyć, co z tego wyjdzie...
17,7 s - tyle mi się build 7100 uruchamia ;) |
Cytat:
Wyjdzie VISTA bis... Niestety... I stety. |
Jestem pod wrażenie.
Zero problemów, chodzi jak błyskawica, Aero chodzi jak należy (wreszcie), elegancko wstaje po stanie wstrzymania i "ożywia" całego huba usb jak należy... 7201 |
Ilość załączników: 1
Właśnie doinstalowany najnowszy KIS do testów-wreszcie jest szybki:spoko:
Załącznik 52274 |
Cytat:
|
Coś mi się widzi że znajdzie się sposób na przedłużenie ważności wersji RC i ludzie będą jej używać bo będziesz szybsza niż finalna ;)
|
Ilość załączników: 1
Trochę odbiegając od tematu -testując KIS 9 na 7 chwalę wirtualną klawiaturę dodaną do najnowszej wersji KIS.
Załącznik 52279 |
Chwalisz? A po co komu takie, ło takie cóś? I w czym niby lepsze od systemowej klawiatury ekranowej jeśli już któś ma potrzebę?
|
Skoro to KIS to pewnie jakieś super bezpieczna przed trojanami czytającymi hasła.
|
Cytat:
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:38. |