![]() |
jasne, że jest, napewno prof i ultimate
http://www.microsoft.com/poland/tech.../cr403_01.mspx |
Pytanie z innej beki;
Czy w Windows 7 jest BitLocker ? Jeśli tak to w jakich wersjach sys. ? Do tej pory na TrueCrypcie jadę... |
Instalowałem biznesową wersję demo dostępną za free z Technetu. Wszystko mi działało, wróciłem do Visty Basic na którą mam licencję. Spokojnie sobie poczekam na pudełko W7 HP do swojego PC.
|
Cytat:
ale lepiej chyba zrobić test (na sprzęcie) przed wydaniem pieniędzy czyli pożyczyć od znajomego płytkę. :taktak: Bo ja bym się wściekł gdybym to kupił z myślą instalacji na moim PC. :) |
Ja poczekam do oficjalnej premiery i skorzystam z normalnego sklepu ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ten build od ciebie jest chyba najlepszy:sciana:
|
Win 7 to ZŁO.
Lapek to wielkie ZŁO. VISTA to katastrofalne ZŁO. Piwo to ZŁO konieczne. |
jakie jazdy:wow:
wszystkie stery do nowego lapka sam wrzucił:spoko: |
myślałem o zamianie visty na w7 ale czytając wasze jazdy z tym systemem, zaczynam mieć poważne wątpliwości...
chyba pozostanę na viście. przynajmniej wszystko chodzi jak należy. |
Mi XP odpowiada, zaspokaja wymagania || a jego wieloletnia znajomość ułatwia wszelaką robotę.
Ale jak wiadomo informatyk nie może się cofać w rozwoju :D. Jak tylko będę mieć czas to zrobię następne podejście do W7 ale tym razem na moim laptopie :) Nawet wyjdzie mi to na lepsze bo na PC już w zasadzie od kilku lat nie pracuję. Kto wie czy to nie jest mój ostatni tradycyjny PC bo w zupełności podobają mi się notebooki i nettopy (zwłaszcza te zapakowane w monitorze) :) |
a mnie hula od 3-mcy i nie wracam do XP
dzięki rychowi rzecz jasna:spoko: |
No widzisz rycho... zobaczymy co się będzie dziać jak to zaczną ludzie masowo instalować. :)
Ja czas na zabawę narazie wyczerpałem, stawiam poczciwego XPka. |
W Viście i Win 7 nic mnie nie jest w stanie zadziwić.
Win 7 nie toleruje np. mojej płyty głównej (MSI) i za cholerę nie chce zabootować z płytki instalacyjnej. Dopiero po pewnych przeróbkach daje radę. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |