![]() |
Zetoxa ten windows jest z promocji express upgrade, ktoś odsprzedaje.
System ten możesz kupić/używać legalnie tylko wtedy jeśli masz Vistę odpowiadającą ścieżce promocji uaktualniania (np. vista biznes = 7 pro). Pomijając kwestię tego czy spełniasz wymagania, aukcja ta moim zdaniem narusza postanowienia licencyjne oprogramowania. Pisze jak byk na nośniku "nie do sprzedaży detalicznej". |
no tak, ale dlaczego w takim razie można go instalować na "czysto"
|
Bo producent zostawil taka opcje jakby upgrade'u nie dalo sie przeprowadzic/instalka kaszanila sie
|
Cytat:
Z Vistą Upg było to samo - instalator Visty przy instalacji "na czysto" prosił o nośnik XP aby sprawdzić czy masz system zgodny ze ścieżką uaktualnienia i tym samym czy nie łamiesz licencji. |
Mam taka samą wersje, instaluję się "na czysto" bez najmniejszych problemów. Co do postanowień licencji to na pewno nie jest to z nią do końca zgodne. Ale z drugiej strony za niewielkie pieniądze mamy w domu system z własnym oryginalnym kluczem i nie martwimy się o zabawę z różnej maści aktywatorami.
|
Cytat:
|
|
pisałem o tym kilka postów wyżej i zostałem wyśmiany :sciana:
|
Bo Ty zawsze palniesz jak **** głową o beton.
|
właśnie :sciana:
a jak tam z poprawką o która pytałem ?? Cytat:
|
Cytat:
U mnie się zainstalowała:D Koniec odpowiedzi Rada: format:c|| |
Cytat:
|
Cytat:
Będzie można zainstalować winde od nowa:D |
sami se formatujcie :P
nie mam nawet napędu, a dostałem DVD z instalką :hahaha: |
nie instaluj tej poprawki, bo jeszcze odkryje niezmierzone pokłady twego piractwa :sciana:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |