![]() |
Patrix tak jak napisalem nie bylem pewny co bylo w tym okienku bo tak szybko ono zniknelo.
Cos wcisnalem na touchopadzie. Kopiowalem drugi folder z plikami. Po skopiowaniu dla pewnosci sprawdzam czy sa wszystkie pliki i doporowadzam wlasnie do tego stanu aby mnie zapytal. Nastepnym razem juz mnie nie zapytal :/ Nie wiem. Zrobie przywracanie systemu sprzed paru dni. To powinno pomóc. Tak czy owak dziękuję Wam ogromnie za pomoc! |
Jak u Patrixa + to co wyzej napisalem. I po kliknieciu czegokolwiek i tak potem pyta co zrobic. Wyjatkiem jest kopiowanie w tym samym folderze tego samego pliku.
|
Ilość załączników: 2
Odnośnie pytań o nadpisywanie przypomniały mi się jedynie te dwa typy okienek:
Załącznik 55550Załącznik 55551 Nic takiego nie mam o czym piszesz chyba, że się nie zrozumieliśmy ... :) |
Mam tak samo;) A raczej nic nie zaznaczalem;)Ale tylko wtedy kiedy kopiuje w obrebie 1 folderu, wtedy twworzy automatycznie duplikat.
|
nie pyta się, wali mi kopie od razu i mam burdel w folderze. ehhh
Restartowalem komputer i tez nic. Po prostu nie ma tego ekranu z mozliwoscia wyboru. screena nie zrobie bo nic nie wyskakuje jak zaczne kopiowac. Pieprzony touchpad w laptopie. Patrix widzisz nawet nie pamietam co tam dokladnie bylo tak szybko zniknelo mi powiadomienie. Myslalem ze wcisnalem wlasnie jakies zapamietywanie. Przywrocilem domyslne ustawienia folderu i tez nic. .... |
Kojarzę tylko "Tak na wszystkie", ale to obowiązuje tylko przy jednej operacji kopiowania..
Na pewno nie pyta się teraz o to? |
Zrobiłem specjalnie u siebie test i w ostrzeżeniu nie mam nic o zaznaczaniu zapamiętywania akcji,
możesz może powtórzyć ten ekran i zrobić screena ? |
witam!
Niech ktoś obeznany powie mi gdzie znajdę w windowsie 7 rozwiazanie nastepujacego problemu. Podczas kopiowania plikow z folderu do folderu system zapytal czy nadpisac lub utworzyc kopie istniejacych plikow bo w folderze byly juz te same pliki. Przez przypadek zaznaczylem zeby "zapamietal dana akcje i wiecej nie pytal" No i teraz nie wiem jak to "odkrecic". Gdzie znalezc w systemie te opcje zeby zawsze pytal co zrobic? prosze pomozcie bo nie wiem juz gdzie tego szukac. pozdr |
Windows 7 SP1 Beta przeciekł do sieci!
Na początku tygodnia Microsoft udostępnił do pobrania Windows
7 Beta SP1 w ramach programu badania technicznego na Microsoft Connect Windows 7 Beta SP1 jest dostępny w języku angielskim, francuskim, niemieckim, japońskim i hiszpańskim. http://www.mydigitallife.info/2010/0...aked-download/ |
o, na starych pijaków zawsze można liczyć :spoko:
no blisko byłem :sciana: |
|
ludzie, jak wsadzić program do autostartu w win 7
i gdzie oni ten autostart posadzili, coś góglarka słabo podpowiada :sciana: |
Cytat:
Trzeba się dobrze naszukać aby coś się buntowało :> |
Cytat:
Ale pomyłka w sumie zła nie była, bo taki program jak InfoBar wydaje się jednak istnieć, o czym nie wiedziałem, więc poszperam trochę, żeby go wypróbować :) -----\ EDIT Infobara nie znalazłem (przynajmniej nie jako osobny program, bo był jako widżet to Yahoo, ale to chyba nie to), natomiast powiedzmy, że pewną alternatywą może być to: http://widgets.yahoo.com/widgets/informer Przy okazji potestuję dokładniej, ale póki co zostaje niestety tylko StatBar (niestety, bo brakuje jednak pewnych opcji, sam program nieustannie bardzo lubię). |
A nie orientujecie się przypadkiem jak to jest z grami pod win7 ??? czy działają wszystkie, a także programy typu DTpro ,Alcohol, CloneCD itd.Niedługo będę nie chętnie musiał przejść z Xpeka bo Steam ma wspierać ten system tylko jakoś do jesieni-i jak to będzie u mnie z grami , i tymi programami :'(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |