![]() |
ile win7 zajmuje na hdd po instalacji ? bo przymierzam sie powoli do SSD to niechcial bym sie wpuscic w maliny i kupic drogie a za male
OCZ (OCZSSD2-1VTX60G) Vertex Series SATA II 2.5" 60GB Solid State Disk 2x30GB Total $359.98 czy moze 2x 60GB Total $639.98 a zdrugiej strony do czasu premiery win 7 to i dyski SSD zmiena cene ? |
Zorg, poczekaj. Wyjdzie win7, wyjdą i bugi :> a dyski na pewno stanieją... ;)
Edit: W między czasie pobaw się w2k8. |
Ilość załączników: 1
Wersja x64
|
Windows 7 x86
|
@rycho
Twój win jest 18min. starszy:) |
Faktycznie. :haha:
|
widac 2x30GB by wystarczyly - zawsze to taniej.
ps. ceny na windows 7 ! Windows 7 Starter $199,95 Windows 7 Home Premium $259,95 Windows 7 Professional $299,95 Windows 7 Ultimate $319,95 |
Nie wygląda to źle, tylko niech mi ktoś jeszcze powie, czy to OEM, czy BOX? Bo jak OEM, to jednak jest źle.
|
box. dbra cena
|
upgrade box bedzie pewnie jeszcze tanszy...
|
To są ceny w dolarach, a jak wiadomo w Polsce piractwo jest na każdym kroku i producenci myszą jakoś z tym walczyć, więc podnoszą ceny drastycznie w górę, w porównaniu do amerykańskich czy zachodnioeuropejskich (swoją drogą nie wiem dlaczego oni uważają, że to pomorze). Myślę, że ceny Windows 7 na polskim rynku będą porównywalne do cen Visty (Obym się mylił).
|
Może dlatego, że to nie Mazowsze?
|
Mały offtop, ale cóż... umarłem ze śmiechu... LINK
|
zaczepiaj ludzi
co maja stycznosc z windowsem moze 4 razy w roku ! wiec czemu sie dziwic ? prawie kazdego mozna z robic w konia ! zaloze sie ze 70% ludzi tutaj dala by sobie wmowic np. super duper nowa microfala ze jest to nowy oven. przyklad. |
Cytat:
Piszesz tylko swoje domysly. Nie tak sie walczy z przestepczoscia. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:51. |