![]() |
Cytat:
Przypuszczam, że przy 2GB odczuwalnie wzrośnie wydajność (tak jak to jest z Vistą). Zainstaluj na próbę W7 na 1GB - zobacz jak to u Ciebie wygląda. |
Cytat:
Cytat:
|
ja jtez siedzie jeszcze na XP. licze jednak na przejscie na 7 :)
|
Podstawowy system to u mnie nadal XP, j/w liczę na W7 :)
|
Ja mam Viste 2 gb ramu,Pena D915,GF 7600 chodzi nieźle ale XP był w tej konfiguracji szybszy,podstawa to nie zapchać Visty różnymi zbędnymi programami chce zrobić porównanie do 7 ale mam problem zassałem 7 mam klucz wypaliłem na płytę ale nie startuje?! ma też dziwną nazwę en windows 7 beta dvd x86 x........ iso.fb! niby powinno samo startować ?!
|
Wygląda, że obraz jeszcze nie jest ściągnięty/jest źle ściągnięty.
|
skad uruchamiasz. z windowsa czy przy starcie?
|
przy starcie jeszcze raz ściągać :sciana:
|
moj obraz z tortow tez nie palil przy starcie systemu. instalowalem go spod xpka :)
|
trzeba będzie jeszcze raz niestety, ale wielkość pliku się zgadza dziwne może to przez flashgeta? próbowałem na 2 sposoby przy starcie i z visty ani rusz
|
To musi być plik o rozszerzeniu iso. Tak w ogóle, to jak Ci się to udało nagrać jako iso? :hmm:
|
Ja mam dalej zainstalowanego XP-ka bo do Visty się nie przekonałem, testuje obecnie wersję beta Windows 7 x64 i nawet wszystko mi wykryła, sterowniki się zainstalowały włącznie ze systemem :)
100 postów w 5 lat nieźle :) a za 2tyg kolejne latka przybędą :( |
Ilość załączników: 1
Sprawdziłem jak działa odtwarzanie filmów HD 720p na Atomie 1.6, 1GB pod kontrolą W7.
Ustawiłem wydajność na Super Performance Mode, co daje taktowanie 1.7MHz. Obraz był odtwarzany płynnie bez żadnych zacięć :spoko: Wykorzystanie procesora oscylowało w granicach 45-55%. Załącznik 50750 |
daj cos innego niz ten stary WMV...
|
Cytat:
|| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:13. |