Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.10.2012, 10:56   #346
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Dziś chyba premiera tego wynalazku. Ze szczerego serca życzę im porażki na desktopach. Chcę z powrotem Aero Glass, wyboru stopnia przezroczystości i koloru okien/paska.

A więc: brzydkie kolory. ;]
Ja już wiem, na czym polega Twój problem - Ciebie po prostu nie stać na Windows!!! Więc hejtujesz. Tata nie chciał Ci kupić, a wszyscy w klasie już mają! (Dla niezoreintowanych - to jest żart).
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.10.2012, 18:31   #347
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czy Wam też
ręce sie pocą,
pikawa pika jak szalona,
błędnik szaleje,
oczy macie rozbiegane,
gęsią skórkę,
włos zjeżony,
przed jutrzejszą PREMIERĄ win8
Stary 25.10.2012, 18:43   #348
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nope.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2012, 18:46   #349
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja do tego podchodzę jak Ferdynand Kiepski do podrożenia wody mineralnej.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.10.2012, 19:56   #350
Yossi
Forumator

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Ja do tego podchodzę jak Ferdynand Kiepski do podrożenia wody mineralnej.
wiesz co.... nie bardzo. Szczerze mówiąc - lata mi to.
Bardziej mi zależy, zeby system działal poprawnie.
Od Uroczystych Mszy na Cześć to są inne firmy i inne systemy.
Stary 26.10.2012, 07:34   #351
Yossi
Forumator

Cytat:
Napisany przez Yossi Podgląd Wiadomości
wiesz co.... nie bardzo. Szczerze mówiąc - lata mi to.
Bardziej mi zależy, zeby system działal poprawnie.
Od Uroczystych Mszy na Cześć to są inne firmy i inne systemy.
Niestety nie mogę edytować posta, więc piszę nowy - z góry przepraszam.
Właśnie zainstalowałem Civilization V ma moim stareńkim sprzęcie, ale pod Win 8.
Ciekawostka - chodzi "idealnie", jak lubią to pisać fanboye A***e.
Kochani Fanboye - czy możecie podać mi kofigurację sprzętu i systemu A***e, na którym Civilization V chodzi bez problemów? Oczywiście pod warunkiem, że to w ogóle chodzi pod jakimś japkowym systemem.
Ja bardzo przepraszam, ja wiem, że to nijak ma się do takich wypasionych gierek jak "Angry Birds", ale w końcu mnie nie stać, więc muszę się zadowalać byle czym.
Stary 26.10.2012, 08:14   #352
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Masz grać Angry Birds, ja grałem, z 15 minut, znudziło mi się na całe życie.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2012, 08:59   #353
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Niestety nie mogę edytować posta, więc piszę nowy - z góry przepraszam.
Właśnie zainstalowałem Civilization V ma moim stareńkim sprzęcie, ale pod Win 8.
Ciekawostka - chodzi "idealnie", jak lubią to pisać fanboye A***e.
Kochani Fanboye - czy możecie podać mi kofigurację sprzętu i systemu A***e, na którym Civilization V chodzi bez problemów? Oczywiście pod warunkiem, że to w ogóle chodzi pod jakimś japkowym systemem.
Ja bardzo przepraszam, ja wiem, że to nijak ma się do takich wypasionych gierek jak "Angry Birds", ale w końcu mnie nie stać, więc muszę się zadowalać byle czym.
Pytanie co prawda nie do mnie, ale podziwiam jego genialność,
Yossi chce zamęczyć użytkowniów Maców wypisywaniem wszystkich możliwych konfiguracji Maca działających pod OSX.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 26.10.2012 o godz. 09:02
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2012, 09:00   #354
Yossi
Forumator

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Masz grać Angry Birds, ja grałem, z 15 minut, znudziło mi się na całe życie.
Ooooo, ja Cię bardzo przepraszam, ale dla niektórych to jest kwestia decydująca o wyborze smartophone za 2000~3000 zł. Czy można na nim pograć w ptaszki lub w świnki (nowa, bardziej wypasiona i emejzingowa wersja ptaszków).

jeśli nie wierzysz. poczytaj posty moich oponentów w tym wątku.
Stary 26.10.2012, 09:03   #355
sobrus
Jukebox Hero

sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Ooooo, ja Cię bardzo przepraszam, ale dla niektórych to jest kwestia decydująca o wyborze smartophone za 2000~3000 zł. Czy można na nim pograć w ptaszki lub w świnki (nowa, bardziej wypasiona i emejzingowa wersja ptaszków).

jeśli nie wierzysz. poczytaj posty moich oponentów w tym wątku.
Ja Ciebie bardzo przepraszam ale co to nie Twoja sprawa do czego ktoś kupuje sobie telefon. Są tacy co wydaja 6 tys na kartę graficzną by pograć.
Stary 26.10.2012, 09:15   #356
Yossi
Forumator

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Ja Ciebie bardzo przepraszam ale co to nie Twoja sprawa do czego ktoś kupuje sobie telefon. Są tacy co wydaja 6 tys na kartę graficzną by pograć.
Czy moja wypowiedź kogokolwiek obraziła Ja tylko stwierdziłem fakt. Nic nikomu do tego, że ja wydałem x tys złotych na kino domowe tylko dlatego, żeby w porządnej jakości oglądać StarWars.
Żebyśmy obaj mieli jasność - jeśli ktoś kupuje telefon za 4000 zł głownie po to, żeby na nim pograć w świnki, to jest wyłącznie jego/jej sprawa i - rzeczywiście - nic mi do tego.
Ja - co prawda - tego nie rozumiem, ale ja jestem człowiek prosty, na trzeszczącym łyndołsie wychowany, nie doświadczyłam nigdy emejzingu, to mogę nie rozumieć - prawda?
Stary 26.10.2012, 14:13   #357
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
megalomania ...

P.S.
piszę o kartach, telefonach za grubą kasę ...

co do Win8 to mam mieszane uczucia, mam RC-ileśtam czasem odpalę jak kompa przerestaruję, stery z siódemki łyknął wszystkie. trochę dziwne te kafelki, ale idzie się przyzwyczaić ...
Stary 26.10.2012, 14:22   #358
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
A na jakim hardware?
Może te przepiękne SGI?
Załącznik 60504

Były jeszcze takie wersje z macierzą dyskową, w obudowie stanowiącej jakby podstawkę dla obudowy tower komputera. Ale coś nie mogę foto znaleźć. Marzyłem o czymś takim, ale ten sprzęt kosztował tyle co mieszkanie w PL
Cytat:
..eeee, ale to związku z czym? Bo chyba nie łapię :-(
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości

@Pali
Znowu z premedytacją rozwalasz dyskusję.
Nic nie rozwalałem.

To jest historia OS i Windows 8 z próżni nie wytrzasnął się. Właściwie wszystkie nowości z XP, Visty i 7 już gdzieś widziałem.

Solaris na SGI miał coś co ma Win 8, tak mi się wydaje, ale nieważne.

Yossi wielokrotnie wspominał, że pracował na Solarisie i z kontekstu wnioskuję, że nie jest młodzieniaszkiem - myślałem, że może pracował na SGI, mało jest takich ludzi w PL, z powodu ceny tego sprzętu.

btw na tym zdjęciu SGI to po prawej nie jest komputerem. To macierz dyskowa, jakby współczesny NAS...
O Chromium Googla w 1985 w Bajtku czytałem, to był wówczas pomysł Sun. Itd itp, ale nieważne.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.10.2012, 14:40   #359
sobrus
Jukebox Hero

Gwoli ścisłości to na SGI był mipsowy IRIX , ten od XFSa.
Solaris, albo SunOS, był na Sunowych sparkach.

Obie firmy były bardzo egzoryczne. Zarówno SGI jak i Suna widziałem aż raz... na UMCS mieli kiedyś trochę SGI.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 26.10.2012 o godz. 14:46
Stary 26.10.2012, 14:45   #360
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Tak, masz rację, pomieszałem.
Ja to tylko na zdjęciach widziałem czy na targach w PKiN
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
windows 8, windows 8.1

Twoje uprawnienia: