![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#346 |
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Ja już wiem, na czym polega Twój problem - Ciebie po prostu nie stać na Windows!!! Więc hejtujesz. Tata nie chciał Ci kupić, a wszyscy w klasie już mają! (Dla niezoreintowanych - to jest żart).
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#347 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy Wam też
ręce sie pocą, pikawa pika jak szalona, błędnik szaleje, oczy macie rozbiegane, gęsią skórkę, włos zjeżony, przed jutrzejszą PREMIERĄ win8 ![]()
![]() |
#348 |
Nope.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ja do tego podchodzę jak Ferdynand Kiepski do podrożenia wody mineralnej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Bardziej mi zależy, zeby system działal poprawnie. Od Uroczystych Mszy na Cześć to są inne firmy i inne systemy.
![]() |
![]() |
#351 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
Właśnie zainstalowałem Civilization V ma moim stareńkim sprzęcie, ale pod Win 8. Ciekawostka - chodzi "idealnie", jak lubią to pisać fanboye A***e. Kochani Fanboye - czy możecie podać mi kofigurację sprzętu i systemu A***e, na którym Civilization V chodzi bez problemów? Oczywiście pod warunkiem, że to w ogóle chodzi pod jakimś japkowym systemem. Ja bardzo przepraszam, ja wiem, że to nijak ma się do takich wypasionych gierek jak "Angry Birds", ale w końcu mnie nie stać, więc muszę się zadowalać byle czym.
![]() |
![]() |
#352 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Masz grać Angry Birds, ja grałem, z 15 minut, znudziło mi się na całe życie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Yossi chce zamęczyć użytkowniów Maców wypisywaniem wszystkich możliwych konfiguracji Maca działających pod OSX. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 26.10.2012 o godz. 09:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
jeśli nie wierzysz. poczytaj posty moich oponentów w tym wątku.
![]() |
![]() |
#355 | |
Jukebox Hero
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() Żebyśmy obaj mieli jasność - jeśli ktoś kupuje telefon za 4000 zł głownie po to, żeby na nim pograć w świnki, to jest wyłącznie jego/jej sprawa i - rzeczywiście - nic mi do tego. Ja - co prawda - tego nie rozumiem, ale ja jestem człowiek prosty, na trzeszczącym łyndołsie wychowany, nie doświadczyłam nigdy emejzingu, to mogę nie rozumieć - prawda?
![]() |
![]() |
#357 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
megalomania ...
P.S. piszę o kartach, telefonach za grubą kasę ... co do Win8 to mam mieszane uczucia, mam RC-ileśtam czasem odpalę jak kompa przerestaruję, stery z siódemki łyknął wszystkie. trochę dziwne te kafelki, ale idzie się przyzwyczaić ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
To jest historia OS i Windows 8 z próżni nie wytrzasnął się. Właściwie wszystkie nowości z XP, Visty i 7 już gdzieś widziałem. Solaris na SGI miał coś co ma Win 8, tak mi się wydaje, ale nieważne. Yossi wielokrotnie wspominał, że pracował na Solarisie i z kontekstu wnioskuję, że nie jest młodzieniaszkiem - myślałem, że może pracował na SGI, mało jest takich ludzi w PL, z powodu ceny tego sprzętu. btw na tym zdjęciu SGI to po prawej nie jest komputerem. To macierz dyskowa, jakby współczesny NAS... O Chromium Googla w 1985 w Bajtku czytałem, to był wówczas pomysł Sun. Itd itp, ale nieważne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Jukebox Hero
Gwoli ścisłości to na SGI był mipsowy IRIX , ten od XFSa.
Solaris, albo SunOS, był na Sunowych sparkach. Obie firmy były bardzo egzoryczne. Zarówno SGI jak i Suna widziałem aż raz... na UMCS mieli kiedyś trochę SGI. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 26.10.2012 o godz. 14:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, masz rację, pomieszałem.
Ja to tylko na zdjęciach widziałem czy na targach w PKiN |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
windows 8, windows 8.1 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Aktualizacje Windows 98/Me/2k | Piterniel | Off topic | 4 | 05.06.2005 22:54 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
MS Windows AntiSpyware | kraluk | Off topic | 13 | 09.01.2005 14:33 |
Jeżeli ktoś zna angielski perfekt proszę przetlumaczyć | memorando | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 17.05.2003 10:41 |
ubdate do Easy CD Creator | kubek | Napędy optyczne CD | 3 | 01.03.2002 15:59 |