![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Microsoft bardzo przeprasza, że zdjęcie zamieszczone na swojej polskiej stronie zostało przeedytowane - czarnoskórego jegomościa podmieniono na "bladą twarz". Dłonie pozostały w oryginalnym kolorze.
![]() Źródło.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opcja nr 3:
-głupota!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Właśnie się zastanawiałem jakiś czas temu, czy nie dać tego...
Myślę, że to nadgorliwość gorsza od faszyzmu jakiegoś "speca"... Po prawej stronie tej fotki jest jeszcze biała babka - dobrze, że nie dostała głowy faceta. ![]() http://www.rp.pl/artykul/2,354651__W..._bialych_.html Będąc szczerym, to nie widziałem jeszcze w polskim biurze pracującego starego murzyna - może to artysta miał na myśli?
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.08.2009 o godz. 14:19 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Moze ktos za okno wkleic polarnego niedzwiedzia i polozyc flaszke na stol ?
Taki jakis malo polski ten obrazek. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
z igly widly
|
|
|
#6 |
|
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
dokladnie.
poza tym. rasizm wobec czarnych to bardzo sliski temat. postawic takiemu niska ocene z przedmiotu to oskarzy cie o rasizm. slyszalem, ze nazywanie ich murzynami jest tez obrazliwe.
|
|
|
#7 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
W tym zasranym politycznie poprawnym świecie bandy hipokrytów będą ładowały ci teorie, że masz lubić czarnego...dlatego, że jest czarny, jeśli go nie lubisz, to rasista jesteś, jeśli nie lubisz sąsiada o twoim odcieniu skóry, to jesteś pewnie tylko oburzony, że on nie lubi czarnych.
Jeśli masz czarnego kumpla, to nieważne, że to dobry człowiek, ważne, że czarny! Jesteś cool. Po prostu lewacka rzeka rzygowin wlewa się teraz szerokim strumieniem w nasze codzienne życie. Doprowadzi to najdalej za kilkadziesiąt lat do upadku cywilizacji, następna będzie powstawać od podstaw...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Caliente
![]() ![]() ![]() |
trudno np. zeby w chinach taka reklama byla z samimi bialymi ! wiec i odwrotnie , nie ma co sie na wszystko obrazac
najbezpieczniej by bylo dac same gole baby we wszystkich kolorach i rozmiarach - nikt by sie nie obrazal haha
|
|
|
#10 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
o! to, to!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Horror Fan
baby by sie obrazily. zawsze ktos strzeli focha ;]
|
|
|
#12 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U nas w biurach jeszcze rzadko pracują czarnoskórzy, choć się zdarzają. Tak samo dziwny byłby polski serial policyjny z wieloma czarnymi gliniarzami. Nie słyszałem o czarnych policjantach w Polsce, choć są ponoć tacy strażnicy miejscy. Dlatego śmieszą mnie seriale w których na siłę obsadza się czarnoskórych Polaków i Polki. Statystycznie rzadko można takiego spotkać w pracy.... W moim "zakładzie" takowego nie ma ale gdyby kręcono u nas film o życiu w TV to musiałby być ?
Więc zmiana reklamy Mikrego dla Polaków mnie nie dziwi. W końcu w Japonii, przy stole powinni siedzieć Japończycy ! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Fajny koleś pracuje w stoisku z zieleniną w Marcpolu w Wilanowie - era disco '70 - czarny, wysoki, afro na głowie, tnie arbuzy wielkim nożem
![]() Moja siostra twierdzi, że się go boi
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Caliente
![]() ![]() ![]() |
co sie dziwisz , napewno ma dluuuugiego noza w reku do tego arbuza ! a nuz mu sie arbuzy pomylo z
![]() ![]()
|
|
|
#15 |
|
Horror Fan
bozesz ty moj. czego tak? czy aby napewno tylko arbuzy?
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| BENQ 1650 - problem z nagrywaniem i nie tylko | Portalnet | Napędy optyczne DVD | 4 | 28.07.2007 16:58 |
| nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
| Czy da się wyciągnąć z DVD tylko ścieżkę audio | grzybek | DVD-Video | 5 | 07.06.2002 20:52 |
| 760 MB na płytę 650 MB czy napewno tylko w Win98SE??? | Grucha | Napędy optyczne CD | 8 | 24.04.2002 14:52 |
| co z wami :( czyzby lameria czy tylko lenistwo | <> | Napędy optyczne CD | 2 | 22.10.2000 19:07 |