![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.12.2010
![]() |
![]()
Mam do was wielka prośbę o tuż mój chłopak zablokował mi skype i jak go włączam to niby sie otwiera ale w połowie już zamyka i nic się nie dzieje tak samo mam poblokowane wszystkie czaty jak to odblokować czy ktoś może wie ? korzystamy z routera bezprzewodowego w domu i tez nie wiem jakim cudem on czyta wszystko to co napisze nie wiem zapisuje sie to w jakieś logi czy coś ? jak się przed tym uchronić i odblokować ? I jak zrobić żeby nie czytał moich wiadomości ze swojego laptopa , proszę o pomoc
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Programy do monitoringu laptopa. | Kasprzak | Off topic | 19 | 19.03.2007 19:48 |
Label Flash - programy nie wykrywają | potryk | Napędy optyczne DVD | 7 | 14.11.2006 20:36 |
różne zabezpieczenia a różne programy | Deathgleaner | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 4 | 26.04.2006 17:39 |
programy nie widza nagrywarki TEAC | inferno-team | Napędy optyczne CD | 7 | 03.07.2003 14:57 |
Jak programy widzą technologię JustLink zamiast Burnproof w Ricoh MP9120? | skrzat | Napędy optyczne CD | 1 | 20.10.2000 08:48 |