![]() |
Na aukcji jest napisane, że webcam jest 2Mpix.
Ja bym brał lenovo, moze nie ten konkretny model ale lenovo. |
Szukamy jakiegoś notebooka dla mamy - nic wyszukanego, ale dobrze wykonanego i wygodnego w obsłudze.
Kupowany będzie w Stanach i nawet siostra miała już w promocji kupić Lenovo G570, ale przeważyła kamerka tylko 0,3 mp i to naprawdę słabej jakości. Nie rozumiem jak w zupełnie przyzwoity sprzęt można dawać coś takiego.. http://www.ebay.com/itm/Lenovo-G570-...item4aaff3760e W każdym razie coś w porównywalnej konfiguracji (i3, 4gb, 500gb, 15,6'') i porównywalnej jakości wykonania. Przedział ok. 400-500$. Na jakie firmy warto zwrócić uwagę? Przed chwilą patrzyłem jeszcze na Toshibę, bardzo porównywalną, ale jakoś nie przekonuje mnie tutaj jakość wykonania (a może jej brak). Do DELL'a jakoś mam uraz pod względem kultury pracy, więc raczej odpada. |
Czy mieliście kiedyś kontakt z lapciem HP G6000?
Co to jest warte? |
Cytat:
|
Cytat:
|
wątpie żebyt Melag Natty Narwahl chciał robić jakieś kroki ;)
|
Ale po co robić znowu krok do tył? :>
|
Gratulujemy! Dell to juz krok do przodu, dalej juz tylko Mac :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Sprzedałem IdeaPad Y560 i kupiłem Vostro 3450
:dancing: |
Ilość załączników: 2
Właśnie męczę nowy akku 5200mAh 8 cell :spoko: około 3h spokojnej pracy
Załącznik 58422 mam zamiar ją używać bez gniazdka, pod gniazdkiem będę trzymać starą 2000mAh jako 15 minutowy UPS :D Załącznik 58423 |
A co powiecie o tym http://allegro.pl/acer-5552g-4x2-2gh...844376397.html ? zy w tej cenie idzie dostac cos lepszego - ja osobiscie do acera nie mam zastrzezen:)
|
Nie ma sensu pchać się w full wypas, lepiej kup tańszego i po prostu częściej zmieniaj.
Lapek to nie stacjonarka, zużywa się. Tu pęknie, tam sie powyciera. Bateria max 3 lata, a za 3 lata nowa będzie warta niewiele mniej niż sam lap. Dlatego nie ma co kupować "na lata". Kupuj taniej i zmieniaj częściej, dostaniesz nowy system, nową baterię, nowe standardy i rozwiązania (USB4 ;) ). A starego puść na allegro. |
Jeszcze raz dzięki za rady,
Lapek na pewno 15, chce by spokojnie miał miejsce w plecaku. Wniosek z tego że najlepiej kupić i5 by cztery rdzenie z i7 nie grzały lapka i baterii. I chyba a takie wyjście się zdecyduje - ano będzie i taniej, choć kusi by jak się robi zakup raz na kilka lat to mieć pod klawiaturą najmocniejszy procesor czyli i7. |
@sobrus nvidia z technologia OPTIMUS i bateria dostaje popalic tylko jak gramy... Mi na 17` z i7 i Nvidia G555 4 godziny trzyma.
No i jak @peja napisales ze zamierzasz go nosic no to faktycznie nie ma co brac wiecej niz 15tki. A wiec tylko moze szukac wlasnie lepszej karty graficznej z OPTIMUSEM a procesor i5 spokojnie starczy... |
Co kto lubi. Ja wolę wygodę i żeby oczy się za mocno nie męczyły.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:05. |