![]() |
Jak iso, to wychodzi, że nagrywarką. :P
|
edu, FDD ? ;)
|
|
Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawę, ale to kompletnie bez sensu w Twoim przypadku. Na domiar złego, nie zrobisz tak z Amigową dyskietką.
Zrozum, że obraz dyskietki *.adf lub co polecam (jeśli nie masz sprzętu), ściągnięty z sieci *.ipf Ci w zupełności wystarczy. |
A ImgBurn widzi stacje dyskietek, bo jakoś sobie nie przypominam czegoś takiego?
|
Nie mam już żadnych PCtowyh FDD, ale też wydało mi się to dziwne. Tak czy siak już po samej nazwie linka można wywnioskować to co napisałem wcześniej.
|
Cytat:
|
Te dyskietki to w końcu pod jaką platformę masz ?
|
W pierwszym poście nic nie ma o grze na Amigę. Nieźle wkręciłem temat. Przepraszam. Nie mam pojęcia jak mi się to ubzdurało. :haha:
W takim razie pozostaje tylko kwestia tego czy ta gra jest czymś zabezpieczona czy też nie. Jeśli nie to wystarczy skopiować same dane, można też i zrobić obraz do np. *.ima. Jeśli jest zabezpieczona to przyznam, że nie wiem czy można ot tak sobie wykonać obraz 1:1. Na PC w tamtych czasach nie grałem, później nie interesowałem się tym specjalnie. |
Z tego co widzę, Nomad jest tylko na PC :)
|
No to w takim razie sprawa jest prosta,
stworzyć obraz (backup), zgrać obraz na inną dyskietkę i sprawdzić czy działa taka kopia. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:37. |