![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB Dyskusje poświęcone nośnikom danych wykorzystujących pamięć flash (karty pamięci, pendrive), podłączanych poprzez zewnętrzne porty USB/SATA/etc |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Pierwsza zasada: nie piszemy dwóch postów pod rząd. Jak masz zamiar cos dodac, to od tego jest przycisk "edytuj".
Artykuł do którego linka podałem powyżej jest kontynuacją poprzedniego artykułu (Samouruchamialny pendrive USB multiiso menu). Dlatego warto zainstalować nowe menu, podpięte do nowszego artykułu. W poprzednim poście nie wyraziłem się zbyt jasno: chodziło mi o płytę główną komputera. ![]()
Tagi |
autoboot, bootable pendrive, instalacja z iso, linux z pendrive, menu na pendrive, multiiso, samouruchamialne usb, windows iso, windows usb, windows z pendrive |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[TEST] Pendrive EXTREmeMORY SNIPPY 4GB USB 2.0 do samochodu | skyrider | Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB | 4 | 30.12.2009 23:37 |
LG GSA-H55L PROBLEM Z DVDRW | luki198 | Napędy optyczne DVD | 13 | 13.11.2009 19:42 |
LG GSA-H20L jako napęd SCSI | bursztyn | Napędy optyczne DVD | 10 | 26.05.2009 13:37 |
Edycja oryginalnego menu DVD by macnow | macnow | DVD-Video | 57 | 14.02.2008 00:55 |
Problem z XP i Lite On DVDRW SOHW-1213S | cartman11 | Napędy optyczne DVD | 2 | 02.12.2007 11:52 |