![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Pamięć przenośna, pendrive, karty pamięci, dyski USB Dyskusje poświęcone nośnikom danych wykorzystujących pamięć flash (karty pamięci, pendrive), podłączanych poprzez zewnętrzne porty USB/SATA/etc |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Multi Pendrive z DVD
Przepraszam z góry za niski poziom wiedzy ale po słowach kluczowych nic nie znalazłem (może po prostu nie wiem jak szukać albo jestem już za stary
![]() Problem jest taki: Typowa nagrywarka LG z tunerem TVB-T i wejściem USB Na w/w przegrywałem stare filmy które zrobiłem na małych kasetach VHS, można było dogrywać po kilka różnych filmów aż do wypełnienia płyty. Teraz jak włożę płytę, odpala się menu i pierwsze sceny z filmów wraz z tytułami gdzie oczywiście mogę wybrać co oglądam. Płyty jak wiecie mogą się porysować itp... a mam ich kilkanaście. Pytania moje są takie: Czy możliwe jest stworzenie pendrive'a który zachowywał by się jak płyta DVD i po przełączeniu nagrywarko - odtwarzarki na odczyt z USB pokazywał menu takie jak w klasycznym DVD i druga sprawa o ile pierwsza jest możliwa oczywiście Czy można stworzyć takiego pendrive'a do którego mógłbym wrzucić wszystkie płyty a menu dostawałbym się do menu tych co są już na płytach które mam. Przy obecnej wielkości standardowy pendrive daje praktycznie tyle miejsca co 30 i więcej DVD. Jeżeli jest jakiś soft który potrafi czynić takie rzeczy to proszę o podpowiedź przy czym dysponuje tylko kompem z XP SP3 oczywiście z napędem CD/DVD to pierwszy mój wpis w historii ![]() Mam nadzieje że nie zamotałem bardzo tematu, Z góry dzięki za jakiekolwiek sugestie, przy czym nie chciałbym już zmieniać formatów bo jak wiem każda konwersja to strata na i tak lichej jakości. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Reme : 04.04.2019 o godz. 20:30 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Multi DVD 2 gry na 1 plycie... HELP!! | kamkik | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 17 | 02.08.2011 15:54 |