![]() |
Odczyt masz dobry, nie stawiał bym na podróbkę. Choć po co w tego typu sprzęcie super szybki odczyt, skoro zapis jest najważniejszy..... :(
Zawsze to lepiej niż transfery USB 2.0, ciekaw jestem czy inny egzemplarz będzie zachowywał się tak samo. |
Dokladnie to samo, nie jest caly w gumie tylko w tym gowniatym plastiku - masz 10 dni na zwrot?:)
|
Zakup przez internet więc tak. Wysłałem @ do sprzedawcy. Zobaczymy co odpisze....
|
Cytat:
|
Pendrive był fabrycznie zapakowany więc nie było JAK tego sprawdzić.
|
Dostałem informację, że reklamacja została pozytywnie rozpatrzona. Jeżeli się uda to zobaczę go do końca tygodnia :)
|
I dostaniesz kolejnego czy wybrales inny?
|
Ten samo model. Przed zakupem zastanawiałem się nad Sandiskiem (lepsza wydajność), jednak patrząc na plastik fantastik z jakiego jest wykonany, to sobie odpuściłem...
Tego pena wrzucę do torby itp i nic mu nie będzie. To samo zrobiłbym z SanDiskiem i po miesiącu będzie skrzypiał na wszystkie strony. |
Osoba ze sklepu kontaktowała się z dystrybutorem i te modele mają tą wadę, że wtyczka delikatnie będzie się ruszała - u mnie było to zdecydowanie zbyt dużo więc mi wymienili na inny model.
Wcześniej nie było tej plastikowej wstawki i ruch nie był widoczny, jednak wewnątrz chodziło to jeszcze bardziej. Sam pen działa świetnie, wczoraj go zaszyfrowałem przez cryptsetup'a (zgodnie z LUKSem). |
Na inny model to znaczy na jaki? Scieme wala - ja nie umieja zrobic porzadnie pendrive'a to niech zajma sie obieraniem ziemniakow albo struganiem drewna.
|
Cytat:
Cytat:
|
Moze i masz racej, poczekam jeszcze troche i go odesle na wymiane - moze wymienia mi na 64gb:)
|
Cytat:
|
:) .....
|
Chcę kupić pendrive'a o tej pojemności, ale zastanawiam się czy nie lepiej wziąć tego http://www.skapiec.pl/site/cat/25/comp/6601267 - jest na USB 3.0 więc teoretycznie powinien być szybszy. Co sądzicie?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:21. |