![]() |
Raczej nie patrza co na nim jest;)A co do zalania to wiesz, on jest w plastiku i ten plastik jest wlozony w gume - moze jest wklejany albo jakos inaczej robione to jest. Ogolnie mam tez ten starszy model i jest o wiele lepiej wykonany.
|
Dopisze sie do listy - 64gb,szybki, USB 3.0 i zlacze usb, ktore sie nie wysuwa;)
I cena, ktora nie zwala z nog. |
Mymemory, jak zawsze. ;p
|
Mieli sandiska(25 funtow, nie bootowalny, szybki jak diabli) ale nie chce wysuwanego, bo wiem ze zle koncza.
|
Newsletter rozumiem masz?
To prędko coś trafisz. :) |
NIe ma, obserwuje hotuk;)
|
Penek juz wraca do mnie z Tajwanu - no to pewnie nie dojdzie do konca przyszlego tygodnia. Oczywiscie juz na dzien dobry gdzies tam utknal w transporcie.
|
Wlasnie wrocil mi penek;) Niestety tylko 32gb i wtyk usb tez sie rusza. Rev. B a nie tak jak mialem A - czyli w sumie nic nie poprawili ale z gumy nie wychodzi.
Predkosc ok 190/80 - realna 175 na 75 przy kopiowaniu z/na hdd - czyli jest duzo szybszy niz moj poprzedni;) |
Zamiast penka kupilem dysk 2,5" 500gb usb 3.0 w obudowie transfer ok 130/130, realny zapis z dysku sata 70MB/s w cenie 100zl - nowy i jestem bardzo z niego zadowolony. Na filmy do malinki jak znalazl;)
|
Niech zgadnę - ten z promocji argosa?
|
Dokladnie;)
|
:spoko:
|
|
To wsrod mebli tez mamy rasizm jesli komoda biala byla za 23euro a czarna za 230?
Oczywiscie dysk nie dziala z pi bez dodatkowego zasilania - trzeba kupic aktywny hub:( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:13. |