![]() |
VR fajna sprawa, majac dobrego fona mozna poznac przedsmak VR , mam google do samsunga i wyglada ze***iscie, fajnie filmy 3d sie oglada i mozna pograc i takie tam bzdety generalnie fajny bajer ;)
|
Nie wrzucałbym listy gdybym nie miał tych gier, jestem zbyt leniwy żeby pisać coś niepotrzebnie. xD Wszystko to wersje premierowe. Jedynie do gier na kadridżach nie mam pudełek z paroma wyjątkami. Lista nadal rośnie, zamówione Resident Evil Zero i Resident Evil REmake na GC. :D
Kod:
Pegasus: |
Ilość załączników: 1
Gdyby to jeszcze było gdzie ustawić na stałe, tak by faktycznie jakoś to wyglądało... a tak tylko do zdjęcia na raz...:P
ciekaw jestem ilu z Was chciało sprzedać swoje kolekcje na zasadzie "takich" bohaterów :sciana: he he Załącznik 133689 |
A jaki kulturalny do tego. :)
|
Ilość załączników: 3
Ja akurat ostatnio sfociłem swoją bo mam zamiar sprzedać.
Załącznik 133700 Załącznik 133701 Załącznik 133702 Serce boli, jak sobie przypomnę jak trudno było dostać w 2014 niektóre gry na PS3 w wersjach premierowych, nie żadnych 'essentials' czy 'platinum'. Do tego wszystkie zawsze obowiązkowo w oryginalnych foliach z logiem PS3 / PS4. Nikomu nawet ich nie pozwoliłem dotknąć, nadal pachną nowością ;) Taki świr który sprawiał mi trochę frajdy, ale odkąd mieszkam z żoną nie ma zmiłuj, musiałem iść na ustępstwa. Chociaż nie będę zaprzeczał - nie patrząc na sentymenty, cyfra jest jednak wygodniejszym rozwiązaniem. |
Cytat:
Jak dla mnie to nie jest oczywiste rozwiązanie. |
Piękna kolekcja, ale żona pewnie piękniejsza. ;)
|
Skoro z nia zamieszkal to chyba tak;) W koncu ciezko rozstac sie z jedna obsejsa dla drugiej:)
|
Cytat:
|
|
Cytat:
@ed hunter: :D Tak przy okazji - jesteście w stanie doradzić gdzie można wystawić na sprzedaż taką kolekcję oprócz OLX? |
Cytat:
|
Cytat:
Ebay,gumtree Cytat:
|
Cytat:
BTW... fajne tytuły, moje klimaty aczkolwiek się PS4 jeszcze nie dorobiłem :P |
A ja mysle wrecz przeciwnie na polsce swiat sie nie konczy a najwiecej dostanie za granicami ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |