![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry na konsole Dyskusje o grach na konsole |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VR fajna sprawa, majac dobrego fona mozna poznac przedsmak VR , mam google do samsunga i wyglada ze***iscie, fajnie filmy 3d sie oglada i mozna pograc i takie tam bzdety generalnie fajny bajer
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wrzucałbym listy gdybym nie miał tych gier, jestem zbyt leniwy żeby pisać coś niepotrzebnie. xD Wszystko to wersje premierowe. Jedynie do gier na kadridżach nie mam pudełek z paroma wyjątkami. Lista nadal rośnie, zamówione Resident Evil Zero i Resident Evil REmake na GC.
![]() Kod:
Pegasus: 3 in 1 4 in 1 x2 7 in 1 168 in 1 x2 999999999 in 1 Chip & Dales Mickey Mouse Super Mario 14 The Hunt for Red October Sega Master System: Sonic the Hedgehog BOX Sonic the Hedgehog 2 BOX Sega Mega Drive: Alien 3 F22 Interceptor Advanced Tactical Fighter MegaGames 2 Mercs Mortal Combat II Robocop vs Terminator Sonic the Hedgehog Sonic the Hedgehog 2 Sonic the Hedgehog 3 Sonic & Knuckles x2 Sonic the Hedgehog Spinball Taz in Escape from Mars Virtua Racing SNES: Super Mario All Stars Theme Park Sega Saturn: Command and Conquer Nights into Dreams Nintendo 64: F-1 World Grand Prix Rayman 2 Super Mario 64 Wave Race PS1: Crash Bandicoot Crash Bandicoot platinum Crash Bandicoot 2: Cortex strikes back Crash Bandicoot: Warped Crash Team Racing Medievil Medievil 2 Metal Gear Solid (z Essential collection w pudełku ps2) Oddworld: Abe's Oddysee Oddworld: Abe's Exoddus Rayman pierwsza i druga wersja premierowa Rayman 2nd premiere Rayman LongBox (w środku płyta z greatest hits -_-) Rollcage Sheep, Dog 'N' Wolf Soviet Strike Spyro the Dragon Spyro 2: Gateway to Glimmer Spyro: Year of the Dragon PS2: Network Access Disc Crash the Wrath of Cortex Crash Trilogy Driver 3 Ed,Edd n Eddy - The Mis-Edventures Eyetoy Play Final Fantasy 7: Dirge of Cerberus Forbidden Siren 2 Grand Theft Auto Double Pack Half Life Jak II: Renegade Max Payne Max Payne 2 Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty Metal Gear Solid 2: Substance Metal Gear Solid 3: Subsistence Metal Gear Solid Essential Collection Midnight Club 3 Dub Edition Remix Oni Ratchet Gladiator Rayman 10th Anniversary Shadow the Hedgehog Sonic Heroes SEGA Mega Collection Plus Tekken Tag Tournament Tony Hawk's Underground Xbox: Lotus Challenge Oddworld Munch's Oddysee True Crime Streets of LA Ultra Bust-A-Move Xbox360: Burnout Paradise the Ultimate Box Trival Pursuit PS3: Bioshock Bioshock 2 God of War Trilogy God of War Collection Volume 2 inFamous inFamous 2 Metal Gear Solid 4 MotorStorm Ratchet and Clank: Tools of Destruction Ratchet and Clank: Quest for Booty Resistance: Fall of Man Resistance 2 Nintendo DS: Super Mario 64 DS Dreamcast: Aero Wings ChuChu Rocket! F1 World Grand Prix II Wii: Super Smash Bros Brawl WiiU: Bayonetta Bayonetta 2 Epic Mickey 2 Mario Kart 8 New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U Rayman Legends Splatoon Super Smash Bros WiiU Super Mario Maker PSP: Final Fantasy VII: Crisis Core Medievil Resurection
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdyby to jeszcze było gdzie ustawić na stałe, tak by faktycznie jakoś to wyglądało... a tak tylko do zdjęcia na raz...
![]() ciekaw jestem ilu z Was chciało sprzedać swoje kolekcje na zasadzie "takich" bohaterów he he
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Odmrożony leniwiec
Data rejestracji: 02.03.2018
![]() ![]() |
A jaki kulturalny do tego.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2013
![]() |
Ja akurat ostatnio sfociłem swoją bo mam zamiar sprzedać.
![]() ![]() ![]() Serce boli, jak sobie przypomnę jak trudno było dostać w 2014 niektóre gry na PS3 w wersjach premierowych, nie żadnych 'essentials' czy 'platinum'. Do tego wszystkie zawsze obowiązkowo w oryginalnych foliach z logiem PS3 / PS4. Nikomu nawet ich nie pozwoliłem dotknąć, nadal pachną nowością Taki świr który sprawiał mi trochę frajdy, ale odkąd mieszkam z żoną nie ma zmiłuj, musiałem iść na ustępstwa. Chociaż nie będę zaprzeczał - nie patrząc na sentymenty, cyfra jest jednak wygodniejszym rozwiązaniem.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Cytat:
Jak dla mnie to nie jest oczywiste rozwiązanie. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Wiem co masz na myśli, ale nie widzę większych zagrożeń.@ed hunter: ![]() Tak przy okazji - jesteście w stanie doradzić gdzie można wystawić na sprzedaż taką kolekcję oprócz OLX? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
Cytat:
Ebay,gumtree Ja mam zapakowana w pudelku NOWA psp 2000 biala
Reballing, BGA, Reflow, Service of all consoles and devices. Based in IRELAND for all your needs. Ostatnio zmieniany przez misiozol : 04.03.2019 o godz. 20:32 |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Cytat:
BTW... fajne tytuły, moje klimaty aczkolwiek się PS4 jeszcze nie dorobiłem
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ona poszła na ustępstwa, czy tylko Ciebie zmienia i pozbywa hobby?
|
|
|
#11 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Dzięki za rady
Spróbuję jeszcze na Gumtree.Może trochę zbyt jednostronnie opisałem sytuację. Prawda jest taka, że to mnie nagle zachciało się cyfrówek. Bo wygodniej, bo nie tracę czasu na zmianę płyt i bieganie po sklepach, bo wkurza mnie dźwięk napędu i fakt, że na dysku konsoli jest dokładnie to samo co w wersji cyfrowej, a płyta służy już jedynie jako weryfikator czy daną grę posiadam. I w związku z tym, żona jako głos rozsądku zaproponowała, żeby spróbować sprzedać te nośniki bo głupio tak dwa razy to samo kupować, ciężko się z tym nie zgodzić. Długo dojrzewałem do decyzji Ale jak już dojrzałem to coś czuję, że i tak tego nie sprzedam. Wczoraj jeden ze sklepów wycenił moją kolekcję PS4 na 500 zł. Ich to nie obchodzi czy chuchałem, dmuchałem, czy z folii, nie folii, czy pachnie nowością czy szyszką. Dla nich to są zwykłe używki na których chcą / muszą zarobić. A ja jeśli miałbym to oddać za taką kasę to wolę schować do kartonu i gdzieś upchać. Uprzedzę pytanie - myślałem, że kwota 800 zł byłaby w granicach rozsądku i za taką cenę wystawiłem na OLX.@damian1994: Nie sprzedaję osobno bo wychodzę z założenia, że albo pozbywam się całości albo w ogóle. Nie chce mi się później tracić czasu i przez najbliższe dwa, trzy lata bawić w handlarza sprzedając po sztuce. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Piękna kolekcja, ale żona pewnie piękniejsza.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
Skoro z nia zamieszkal to chyba tak
W koncu ciezko rozstac sie z jedna obsejsa dla drugiej
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Games Maniac
![]() Data rejestracji: 02.07.2010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No a to cuś warte?
![]()
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Śmieszne teksty... | MacGyver | Humor | 4413 | 07.12.2024 17:39 |
| Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |