![]() |
Z tego co wiem to NBA2K jest lepszą serią.
|
Nie lubiłem nigdy koszykówki to nie wiem, ale polecić mogę PES choć też nie lubię piłki nożnej. ;D
|
Wasza opinia na temat NBA Live 09? Warto?
|
Na konsole nie ma darmowych gier. Wszystkie gry na PS2 są płatne i na nośnikach optycznych.
Jeśli pytasz o gry homebrew to jest kilka, vide port Quake'a itp. |
Hejka,widze że Wam odpowiadają bardziej gry na play station niz komputerowe,czy znajde jakies darmowe gry na pleykę do sciągnięcia?Pozdrawiam Wszystkich.
|
Cytat:
No dobra ale na pewno już tutał zostały zarzucone te tytuły, ja podałem te dla mnie główne, które choć przeszedłem raz, a nie te co włączę na 20 minut i odstawiam na półkę. ;) |
Cytat:
Cytat:
|
God of War I i II - gra zręcznościowa z elementami logicznymi (jakby to nie brzmiało, chodzi tu o zagadki :P) klimat osadzony w starożytnej/mitologicznej Grecji.
Biegamy, zabijamy, mordujemy ;) Bardzo wciąga ;) Crash Bandicoot Wrath of Cortex - coś dla oldchoolowców ;) tego chyba nie trzeba tłumaczyć. Burnout: Revenge - Fajna rozwałka autami po ulicach, ale jak ktoś powiedział wcześniej szybko się nudzi. FFXII - Final Fantasy osadzony numerem 12 ;) Soul Calibur 3 - Bijatyka, dobra do pogrania na dwóch DBZ: Budokai Tenkachai (pewnie źle napisałem ;]) - Bijatyka osadzona z klimatach DB, walki na dużych obszarach, swodobnośc ruchu, dlatego troszeczkę trzeba posiedzieć nad tym tytułem, aby załapać sterowanie. Odrazu dla uzupełnienia, nie polecam produkcji które wyszły także na XBox360/PS3 m.in X-men: Origins - Wolverine , SW: Force Unleashed. Produkcje są niezwykle słabe, mają zupełnie inną konstrukcję niż ich odpowiedniki na next-genach. Tylko zostały wydane dla zarobienia kasy (tak wiem każda gra tak zostaje wydana) nie oferując nic ciekawego graczowi. Coś pominąłem ? |
Cytat:
|
Chodziło mi o tą listę gier na CD
Jóź znalazłem :) Tu zamieszczam Link dla innych http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...2_CD-ROM_games |
Tej czyli której?
|
Witam, czy mógł by mi ktoś podać link do tej listy z wiki bo niestety nie mogę znaleźć, a zależy mi na niej
|
może być - jak lubisz bijatyki
|
Dzięki za rady ;)
Chciałbym jeszcze zapytać co sądzicie o grze Tekken 5. |
Do fps dodał bym jeszcze:Kilzone, XII , Cold Winter, Battlefield (seria)
Tps : Metal Gear Solid 2i3 , Splinter Cell , Mercenaries, The Geteway Black Monday, Headhunter 1i2, Horror:RE Code Veronika, Extremination, Ścigałki: WRC4, Grand Turismo 3 A-spec(czwórka to badziew), Platwormówki: Jak 3i4, shlasery: Onimusha 1,2,3,4.;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:53. |