![]() |
No to nie za wiele. A połowa z nich to szmelc. ;]
Z FPSów to polecę na pewno Black. Z wyścigowych to oprócz GT4, na pewno GT3 i serię Burnout (najlepiej od części 3 bowiem jest najtrudniejsza). Nie przepadam za NFS, a tym bardziej Juiced. IMHO to nędzne, mainstreamowe gry. GTA-SA możesz kupić, długa i wymagająca (zakładając, że chcesz to wymasterować na 100%). IMHO Najlepszy jednak był GTA-VS, od biedy możesz zagrać w GTA3 i porty z PSP. Zainteresuj się też innymi gatunkami. ;] PS2 ma wiele świetnych platformówek/przygodówek, a nawet kilka jRPGów. Te które mi przypadły do gustu wylistowałem w PS2 FAQ. --- Plusy i minusy? Przejrzyj oceny na gier na sieci i najlepiej przeczytaj ich recenzje. Polecam Gamespot, albo IGN. Z naszych to kojarzę tylko Valkyrię. |
Cytat:
Cytat:
Chciałbym również grę pokroju Juiced 2 lub NFS: Undercover (w GT4 nie można tuningować wizulanie samochodów, a tu - owszem). Tak jak wcześniej pisałem, prosiłbym o podanie zarówno negatywnych jak i pozytywnych cech. |
Rycho tylko drażni się i spamuje. Wyraźnie chce czerwoną kropę. ;D
Wszystkie te 'LEGO coś tam' to IMO kupa. Typowe średniaki. Są lepsze gry, naprawdę. Napisz w co grałeś, jaki gatunek Ciebie interesuje i coś doradzimy. |
A mógłbyś podać pozytywne i negatywne cechy tej gry?
|
Polecamy/niepolecamy
|
A czy polecacie grę Lego Star Wars: The Original Trilogy? Głównie mam na myśli to, czy jest za krótka i zbyt łatwa by ją kupować.
|
Cytat:
Poza tym, ze podoba***322;a Ci sie ta gra, to w ogole Cie nie rozumiem:P A latek mam 21 |
Sam gra***322;em przez chwile w t***281; gr***281; :] bardzo mi sue podoba ale napisz wogule ile masz lat bo mozesz miec 10 lat i kupic se naruto a miec 15 i gupic np.Resident Evil :]
|
Ja to nie wiem co ma wsp***243;lnego RE4 z Falloutem, ale mo***380;e si***281; nie znam. ;)
|
Cytat:
Pewnie dlatego ze kocham ta gre:1miejsce: Polecam ja kazdemu, czy jest to fan serii czy tez nie. Gra jest po prostu swietna:taktak: |
Z Falloutem jak z Shadow of Colossus: dla jednych jedna wielka nuda, inni to uwielbiają. Fallout przyciaga klimatem, atmosferą, fabułą i zabawnymi dialogami, czego o Baldurze powiedzieć nie mogę. Ale to tylko moje zdanie :)
Dla fanów świata postapokaliptycznego to jest obowiązkowa gra :) BTW: czy ktoś zna gre godną polecenia w klimatach Fallouta? |
Akurat o Falloucie s***322;ysza***322;em same niedobre opinie i mo***380;na by tak samo go przyr***243;wna***263; jak Baldury. No podobno w ka***380;dym razie. ;)
|
Szkoda, że nikt nie wspomniał o dobrej i klimatycznej grze Fallout: Brotherhood of Steel. Udanym klimatyczne cRPGiem na PS2, niekoniecznie polegajace na wycinaniu całej tłuszczy bezmyslnych przeciwników. Mniej godnymi cRPG to seria Baldurs Gate, ale samemu przyznam, że nie warto w to grać, gdyż gra głównie opiera się na kooperacji dwóch graczy (szkoda, że to nie jest kopia gry z PeCeta - na PS2 jest 90% bezmyślnego slashu przy 10% fabuły).
Ciekawą pozycją może być również Godfather, szcególnie w polskiej wersji językowej. Pozdro |
Ja ze swej strony polecam te i ***380;adne inne:
>> http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...q/strona13.php |
Jakie polecacie gry na PS2 z rodzaj***243;w:
- akcji (np. GTA: San Andreas, Driver: Parallel Lines ) - wy***347;cigowe (np. NFS: Pro Street, Gran Turismo 4) - pi***322;karskie (np. FIFA 08, PES 2008) I jakie (wed***322;ug was) s***261; najlepsze, ***380;eby ''oswoi***263;'' si***281; z pad'em. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:31. |