![]() |
Cytat:
Cytat:
Kupiłem, gram, jest wymiot. Graficznie zamiata, klimat ni z tej ziemi. Wlasnie tak powinien wygladac RE 2 wydany dzisiaj, a wiem co mowie bo próbowałem kilka razy podchodzić do oryginału i okazywało sie, ze najlepsze co w niej na dzien dzisiejszy jest to moje wspomnienia jak fajnie sie w nią wtedy grało. Cały czas szukający nas Mr. X przeraża bardziej niż Nemesis w oryginalnym RE 3, brak amunicji jest przytłaczający i walka o przetrwanie jest cały czas wyczuwalna. Sztos. Nie żałuję ani złotówki. |
A weź teraz i przejść tryb hardcore na S+...
Gry jeszcze nie skończyłem bo kończę Opad 4, więc może nie jest aż tak źle, ale... póki co to uważam za stratę pieniędzy jak ktoś celuje w nówkę. |
No fakt jest taki ze nie da sie ich ubic prawie , strzelisz 5 razy w leb a ten sie i tak podniesie za 10minut :sciana:
|
Zagrałem i jestem rozczarowany. To nie jest RE2, to jest zupełnie inna gra. O ile remake RE1 też mocno przemodelował oryginał to nie na taką skalę i nie wykastrował aż tyle.
Najbardziej mnie wk*a, że zombie są teraz niemal tytanowe i są miejsca gdzie się pojawiają w nieskończoność. Co za idiotyzm... W normalnym RE2 wszystko można było sobie idealnie wliczyć, tutaj miałem nadzieję na te samo, tym bardziej że w FPP można było to oprzeć na headshoty + jakiś margines błędu. Z Leona zrobili ciotę, a z Klary lalkę z amerykańskich seriali dla nastolatków. |
Mam gram, grficznie i jakosciowo moge porownac do tombridera nowego , bardzo przyjemnie sie gra polecam :spoko:
edit, gre przeszedlem jako gostek, jest za to bonus mozna przejsc ponownie jako dziewczyna jako nowa gra plus 2 czy jakos tak , no i nastepuje przeplatanie sie fabuly i to co zrobilem wczesniej jest czesciowo zrobione jak zaczynam gre jako kobitka ;) edit2 gre przeszedlem calkowicie , bosowie sie zgadaja oraz inne jest zakonczenie moze bardziej dopelnienie zakonczenia , trzeba przejsc jako obydwie postaci wtedy gra jest dopelniona , niektore zeczy sie pokrywaja i trzeba robic to samo 2 razy ale do zaakceptowania to jest , zdecydwanie warto :spoko: na koniec dodam ze jest jeszcze jeden dodatek przeistaczamy sie w postac typa z maska gazowa jakies special forces czy cos tam i jest speed run do punktu ekstrakcji ale to juz siekanina sie robi takie suche to jest :sciana:bark finezji i polotu sieczka i fruwajace flaki :rotfl: |
Ograłem demko - nie zachwyciło mnie. Nie wiem... może za to, że cała seria średnio mi się podobała...
|
Melisę to ja piję na przemian z zieloną herbatą i miętą. Dlatego jestem jeszcze taki spokojny. :D
|
Berion, wdech i wydech, nie denerwuj się tak ;). Polecam melise na wieczór ;). A swoją drogą, to przecież nie pierwszy raz - demo Resident Evil The Mercenaries na 3DS-a również miało podobny patent - bodajże maks 5 uruchomień i 30 minut samej gry. Czy zachęcają takimi praktykami do kupna (jak M@x-a) czy zniechęcają jak Ciebie, to już inna sprawa.
Ja mam gdzieś dema generalnie, więc dobrze, że nie muszę się tak denerwować. Ale melisę i tak piję :P. |
Ale co mówiłeś? Uległem demo (którego nawet nie zdążyłem skończyć...), gry przecież nie kupię (pożyczę, za to chamstwo właśnie :D). Zresztą i tak kupować nie ma sensu bo oryginalny OST jest jako day1 DLC (nowy OST jest kijowy...), a pewnie wyrzygają jeszcze niejeden DLC.
|
Steam.
|
Gdzie można dorwać demo?
|
Mówiłem ***55357;***56846;
|
Dla mnie też, bo za 20zł to ja miałem pełną grę ze Stadionu Dziesięciolecia. :D
Kurde, zmiękłem, pobrałem, zagrałem i tylko się zacietrzewiłem jeszcze bardziej. ;p |
Mam 2x więcej lat, niż niektórym użytkownikom wydaje się, że mają tych lat dużo :P. Na przestrzeni 30 lat grania w gry uruchomiłem tylko jedno jedyne demo - rok 1997, Virtua Fighter 2 na PC ;). Pewnie jestem dziwny :P. Mi tam dema do szczęścia nigdy nie były potrzebne, przeciwnie - tylko w****iały swoimi ograniczeniami i blokadami opcji :).
... a już kupowanie gazetek w latach 90-00 za ~ 20 zł dla demek, to była dla mnie wyższa forma abstrakcji. Aczkolwiek rozumiem, że lepiej byłoby coś mieć, niż nie mieć :>. |
Jest tak genialny, że tego marketingowca wrzuciłbym do wulkanu. Nawet nie zamierzam pobierać; napluli nam w twarz.
@Meanthord Mnie są potrzebne. Chętnie zagrałbym w takie demo kilka razy zanim za dwa lata kupię. :czar: Ale specjalnie im licznika pobrań nabijać nie będę, ani tworzyć stu kont widmo na konsoli bo jakiś tępy **** zadecydował ograniczyć mi DEMO gry którą chcą mi SPRZEDAĆ. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57. |