![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry na konsole Dyskusje o grach na konsole |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#30 |
Odmrożony leniwiec
Data rejestracji: 02.03.2018
![]() ![]() |
Mnie swego czasu uświadomił ffgriever. To teraz Twoja kolej.
![]() The Legend of Spyro to reboot. To już nie platformer tylko slasher i był wręcz tragicznej jakości (poza tym były trzy części, a nie dwie ![]() Kiedyś napisałem mini recenzję ETD (bardzo słabą, nie warto czytać, serio): https://crazypumpkinsnest.wordpress....the-dragonfly/ Hero's Tail ograłem na Xbox'ie i nie był zły. Wiesz, w zasadzie to i Dragonfly nie byłby gdyby nie słaba fizyka, słaba grafika i brak tej bajkowej nuty we wstawkach filmowych. Mimo wszystko bardzo chciałbym zobaczyć remake'i tych dwóch gier, choć mocno przetworzone, poprawione z prawilną muzyką. ![]() - - - Crasha mam, ale nie chce mi się sprawdzać. Chyba miał. Zresztą podział gier na regiony jest teraz umowny bo i standard wideo jest wszędzie taki sam i zawierają te same języki (no, powiedzmy, że podział jest tylko na daleki wschód i zachód). Jeśli bardzo Ci zależy to mogę sprawdzić. A czemu w ogóle pytasz? Ostatnio zmieniany przez MajsterPopsuj : 20.11.2018 o godz. 18:48 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy | szczuru | Gry na konsole | 98 | 25.06.2020 17:10 |
Darksiders III (PC, PS4, XONE) | Jolek | Gry na konsole | 7 | 16.07.2018 23:52 |
PS4 Jailbreak | Berion | Homebrew | 143 | 24.06.2018 12:22 |
Rozdzielacz / Switch HDMI dla PS4 i PS3 | Y2J | Hardware | 20 | 09.02.2018 20:07 |
Kupione gry dla PSX na PS3, a sprawa PS4 | Berion | Inne | 12 | 05.09.2016 23:54 |