![]() |
@ed śmiga Ci ta giera 'grywalnie'?
|
Cytat:
Jak dla mnie naprawdę dobry restart. Twórcy wzorowali się chyba na Crysis i gra lepiej na tym wyszła. |
Gra sie fajnie. Troche jak w U na PSV:) Po skonczonym crisis 3(szalu nie robi(grafika fajna), byle do przodu, strasznie nudna poza ostatnim rozdzialem) czas na to.
|
z tym pożywieniem i leczeniem ran to troche przesada. chyba że jest to uzależnione od poziomu trudności. wątpie! pożywienia nie ma w każdej lokacji. więc siłą rzeczy nie da się go zdobyć.
|
Moja jeszcze styka. ;)
|
tak czekamy i kupujemy nowe grafy...
|
Niezła zapowiedź, czekamy na wersję PC.
|
Po paru minutach obcowania z grą powiem, że jest nieźle :) Tak jak powiedział Diabolique - to tai Unchartedowy Tomb Raider :P Ale niezmiernie wkurza mnie fakt braku opcji "Invert X Axis" przez co lekko się gubię z kamerą :/ :P
|
nie, nie ma. pisząc demo miałem na myśli kopię gry.
rzeczywiście zalatuje serią Uncharted, ale bardziej częscią 1 niż 3. |
Cytat:
|
jedna z nielicznych gier na które imao warto wydać kase. demo obadałem :spoko:
|
Jedynkę pamietam głównie demo.
Dwójka chodziła w trybie Direct3D na .... S3 Virge 3D. A potem pierwszy Helios Voodoo 3Dfx... to były czasy.... liceum :) Turok, Forsaken, Incoming, Incubation, Quake II, NFS III ... eh ... :) |
jedynka jak dla mnie najmiodniejsza [remake także] najlepsza fabuła ,zagadki ,odpowiednio dozowana akcja i napięcie
możliwe że odcisnęła takie piętno w mojej pamięci dlatego że w listopadzie 97r kupiłem swojego pierwszego blaszaka P133 ,32ram grafy nawet nie pamiętam i koleś w sklepie [który istnieje do dzis] pod lada wgrał mi na dysk tomb raidera :D z powycinanymi filmikami sto pare mega |
Ja najwięcej grałem w dwójke, ale też jej nie ukończyłem. Ale byłem daleko.
Następne części jakoś nie porywały, ktoś chyba stwierdził że najważniejsze jest, by Larze w każdej kolejnej rosły piersi i usta. |
nie jestem fanem serii. nigdy się nie wciągnąłem. no dobra 2 razy. raz na PC, a drugi na Symbianie. albo odwrotnie. żadnej części nie skończyłem. ach te zagadki.
więc chętnie zrobie kolejne podejście. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:08. |