![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry na konsole Dyskusje o grach na konsole |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.12.2008
![]() |
Cytat:
A karta debetowa to takie zastępstwo kredytowej na potrzeby transakcji w necie którą zasila się ze swojego konta ile się chce ? I czemu nierozsądne ? - - - Przepraszam za post pod postem ale nie mogłem już edytować poprzedniego. Jeśli można mam jeszcze pytania. Czy można tam jakoś sprawdzić jakie języki są zawarte w danej grze bo przy niektórych pozycjach pisze ale niestety przy niewielu. A czy jeśli dana gra jest po angielsku to u nas w Polsce jest możliwe że gra pobierze łatkę i się spolszczy czy to po prostu niemożliwe ? Wysyłają do Polski bez żadnych utrudnień i ten funciak za wysyłkę to za sztukę gry czy jak kupię dwie lub trzy gry naraz to też za wysyłkę jest funciak ? Przy wielu grach widnieje napis Free Delivery czyli wysyłka gratis ale to pewnie nie dotyczy wysyłki do Polski ? Jaki jest czas wysyłki do nas do Polski ? To chyba wszystko o co chciałem zapytać i będę wdzięczny za odpowiedź. Sorry jeśli odpowiedzi na moje pytania można znaleźć na stronie ale niestety nie znam angielskiego. Pozdrawiam. PS. Z tego co zauważyłem to jest opcja płatności PayPal. Ostatnio zmieniany przez Berion : 08.02.2011 o godz. 22:30 Powód: //dp |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |