![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdyby nie ta dziwna plejowa opłata to pewnie trzebaby było zrobić coś takiego :
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,...wiadomosc.html A z innej beczki: http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,...wiadomosc.html Początkowe wiadomości o tej sieci były bardzo negatywne, ale wygląda to coraz lepiej ![]() Ważność konta przez rok, docelowo darmowe połączenia wewnątrz sieci i roaming z PTC! ![]() Bede uważnie śledził rozwój tej sieci, jezeli oferta bedzie dobra (lub chociaz porównywalna) to chętnie się do nich dołącze ![]() Jakby nie było będzie to pierwsza POLSKA sieć ![]() I bede mógł za darmo dzwonić do Radia Maryja... ale jeszcze nigdy nie dzwoniłem to chyba mi sie nie przyda... ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Choćby ta sieć była nie wiem jak dobra, to i tak nie kupie
![]() Nie będe wspierał Imperium Zła Ojca Dyrektora ^^
![]() |
#108 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I to podobno ja mam nasrane w głowie politycznie. Też nie kupię sieci Rydzyka, bo mi nie cyka. Mam umowę z Erą, i starczy.
Ale inni muszą, muszą, oj muszą swą nienawiść wyeksponować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
A ja nie miałbym nic naprzeciw, gdyby oferowali dobre warunki. Widziałem już głupsze nazwy usług niż "rozmowy za darmo w Rodzinie Radia Maryja"
![]() ![]() BTW - mam już podpisaną z Plusem umowę na takich warunkach na jakich chciałem, plus dla Plusa za to ![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 25.06.2009 o godz. 00:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
tzn. jakich ?
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Na początku miał być droższy abonament, potem jednak wybrałem tańszy, ale na przysłanej mi do podpisania umowie był droższy. Podpisałem, bo każdy miał swoje dobre strony, ale po zastanowieniu postanowiłem jednak postarać się o ten tańszy, co pomimo podpisanej już umowy przyszło mi bez większych kłopotów
![]()
![]() |
#112 |
Trzeba było poczekać do pierwszego wznowienia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W sumie też się zaczynam nad Play'em zastanawiać, ale chyba jeszcze warto poczekać:
Za darmo i szybciej zmienisz operatora http://www.money.pl/gospodarka/ngosp...,0,482614.html Cytat:
![]() |
![]() |
#114 |
Zalało Polkomtel chyba, bo wymyślili nową promocję w simplusie - wynurzenie.
a) każdy, kto aktywuje profil, będzie mógł sobie za darmo ściągnąć na tel kiepawą tapetkę ![]() b) po doładowaniu za złotych 5-29 będzie mógł wygadać nawet 30 minut darmowych i to przez całe 2 do 7 dni. c) po doładowaniu za złotych 30-49 będzie mógł wygadać nawet 120 minut darmowych i to przez miesiąc cały. d) po doładowaniu za złotych 50-99 będzie mógł wygadać nawet 240 minut darmowych przez miesiące trzy. e) po doładowaniu za złotych 100+ będzie mógł wygadać nawet 600 minut darmowych przez roku pół. Wygląda świetnie, ale... Darmowe minuty tylko do Plusa! A do innych pewnie standard, czyli 59gr/min i 72 gr do Play. Szybki rachunek sumienia nad bilingiem i stwierdzenie, że musiałbym długo siedzieć pod wodą, żeby się wynurzać z Plusem. Ale jeśli ktoś wali przede wszystkim do Plusa.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Plus ostatnio naprawdę zadziwia nieudolnością swoich działań (marketingowych, biznesowych itd.)...
Co się zresztą odbija na nich bardzo, bardzo przykro. Mnóstwo klientów ich opuszcza, a przybywa niewielu... Dzisiaj robiłem konieczne zakupy i tak zwróciłem uwagę, że w każdym salonie u wszystkich pozostałych operatorów ruch był, ciągle ktoś się kręcił, a w Plusie pracownicy musieli pasjansa z nudów układać...
![]() |
#116 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
to były kierki, prosze pana
![]()
![]() |
#117 |
Jukebox Hero
Nie wiem jak Orange, ale Era również chyba utknęła gdzieś w minionej epoce.
Jak po trzech latach zobaczyłem nowego taktaka który jest gorszy niż ten stary to pomyślałem że to żarty. Ale to nie były żarty i stracili 4 klientów ... Ostatnio zmieniany przez sobrus : 30.06.2009 o godz. 08:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orange ma dosc fajna oferte na karty
orange pop Orange POP * jedna prosta stawka do wszystkich sieci, tylko 29 gr/minutę. * koszt MMS-a do wszystkich sieci oraz na e-mail jest taki sam jak koszt SMSa. * atrakcyjne pakiety obniżające koszty. * dzięki usłudze Ty i 3 użytkownik Orange POP może przez cały miesiąc rozmawiać i SMSować z wybranymi trzema numerami w Orange w bardzo korzystnych cenach. * usługa POPZona pozwala kontaktować się taniej ze wszystkimi w Orange POP: 10 gr/min, 1 gr/SMS i MMS. W Orange POP super stawki dostaje się już na start, niezależnie od stażu w sieci. nowe orange go dodatkowe minuty na rozmowy 25 zł 30 minut 50 zł 60 minut 100 zł i więcej 120 minut
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Jukebox Hero
Aż dziw ze mają coś wspólnego z TPSA...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no i pelno pakietow jeszcze mozna dobrac, oferte mozna zmienic z poziomu www w 5 minut, za free
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poradnik dla hakiera (PFO fabrini) | Patrixs | Off topic | 15 | 07.11.2023 20:04 |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Teksty nauczycieli | Tribunal | Off topic | 47 | 11.04.2004 22:39 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |