Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Telefony (Smartfony) (https://forum.cdrinfo.pl/f122/)
-   -   wojna komorkowcow trwa (https://forum.cdrinfo.pl/f122/wojna-komorkowcow-trwa-37699/)

MacGyver 31.07.2004 13:29

Coś mi się wydaję, że za 3 miesiące (wtedy kończy mi sie umowa) przechodzę spowrotem na Tak-Tak :ysz:

nimal 31.07.2004 13:45

epol - na pewno, nawet jak w salonie sie spytaszto potwierdza... coz w koncu to telepsy :| ale fakt faktem oferte maja nienajgorsza (od jakieos czasu)

luminat 31.07.2004 14:46

Cytat:

Napisany przez bgn
Cytat:

Napisany przez nimal
pppnet - pop ma tylko jedna wade: jezeli nie wykorzystasz calosci sianka (norma w moim przypadku bo nie lubie "jechac na rezerwie" ) i zapomnisz naladowac przed koncem waznosci rozmow wychodzacych (kolejna norma) to tracisz to co jest na koncie :|

to chyba u wszystkich operatorow tak jest - a napewno w hujahu

Na pewno Heyah tak nie jest, bo ja zasilałem konto po utracie ważności na połączenie wychodzące i kwota która była koncie została dodana do kwoty która zasilałem. A co najdziwniejsze to po terminie ważności konta na poł. wych. mogłem sprawdzić zapomocą kodu *108# ile mam kasy i do kiedy mam ważność na poł. przych.

bgn 31.07.2004 17:02

Cytat:

Napisany przez luminat
Na pewno Heyah tak nie jest, bo ja zasilałem konto po utracie ważności na połączenie wychodzące i kwota która była koncie została dodana do kwoty która zasilałem. A co najdziwniejsze to po terminie ważności konta na poł. wych. mogłem sprawdzić zapomocą kodu *108# ile mam kasy i do kiedy mam ważność na poł. przych.

to mnie ucieszyłeś - bo fakt, że do końca nie mogłem pojąć ich regulaminu - a aktualnie w hujahu jestem

Zetoxa 02.08.2004 09:13

... no proszę, pojechałem na 2 tygodnie do głuszy, wracam do "cywilizacji", a tu mi taryfy w dół poleciały w hujaczku :jupi: , dzięki bgn za namówienie do czerwonej łapy.

bgn 02.08.2004 15:11

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... no proszę, pojechałem na 2 tygodnie do głuszy, wracam do "cywilizacji", a tu mi taryfy w dół poleciały w hujaczku :jupi: , dzięki bgn za namówienie do czerwonej łapy.

teraz sam nie wiem czy dobrze zrobilem.Twoj poprzedni operator tez obnizyl,
ja poki co w jestem w Hujachy, ale jak pop prowadzi to co zamierze, tj. mozliwosc polaczen wychodzacych w czasie wazności numeru - to nie wykluczone, ze znowu simkarte przeloze. Zreszta to nie tylko ode mnie zalezy - narazie wiekszosc rozmow mam do hejacha - a tu te 60gr/min jest bezkonkurencyjne.
PS i straciles mosliwosc rozebrania pielegniarki ^_^

Loczek 02.08.2004 15:25

bgn a wiadomo cos z tym popem ?? czy tego 15 sierpnia bedzie cosnowego ??

epol 02.08.2004 17:45

@nimal - To kiedys jak miałem POPa (jakieś 2,5 roku temu :)) to ta kasa nie przepadała.

A ten POP będzie gdy uruchomią GPRS (Pisałem to tutaj już?)

nimal 02.08.2004 18:00

coz, teraz mowia (nie sprawdzalem bo popa nie mam, a jakbym mial to i tak bym pewnie staral sie nie sprawdac ;) ) ze przepada
co do gprs - chyba mowiles :) fajna sprawa, tylko nie kazdy wykorzystuje, m.in. z powodu kosztow

epol 02.08.2004 18:32

Chyba zadzwonie do BOKu (co mi tam, mam go bezplatnego) i się dowiem o tej kasie na POPie.

A GPRSa kożystałem siedząc godzinami na GG i płacąc grosze. Wtedy nie miałem stałego :)

ZiP 02.08.2004 18:56

Cytat:

Napisany przez epol
A czy na pewno ta kasa w POPie przepada? Znajomi mi nic o tym nie mówili.

W popie uzbierałem kiedyś 290 zł... a nawet mnie cwaniaczki nie poinformowali, że kończy się termin i trzeba doładować... no i niestety przepadło. Wyj****** popa i w ogóle na jakiś czas dałem sobie spokój z komórką z powodu braku normalnych ofert operatorów. Aż w końcu pojawił się Heyah - bardzo dobra oferta, w porównaniu do Ery Happy ustępuje jej tylko brakiem gprs i mms.

Mily_ 03.08.2004 10:29

Cytat:

Napisany przez ZiP
W popie uzbierałem kiedyś 290 zł... a nawet mnie cwaniaczki nie poinformowali, że kończy się termin i trzeba doładować... no i niestety przepadło. Wyj****** popa i w ogóle na jakiś czas dałem sobie spokój z komórką z powodu braku normalnych ofert operatorów. Aż w końcu pojawił się Heyah - bardzo dobra oferta, w porównaniu do Ery Happy ustępuje jej tylko brakiem gprs i mms.

Najlepszy na to sposób. Zapisać sobie w telefonie jako przpomnienie o kończącej się ważności kąta. Np. ważność masz do 14 lutego to przytpomnienie zapisujesz np 10 lutego i masz 4 dni czasu na doładowanie.

epol 03.08.2004 11:46

Albo możesz sprobowac złożyć reklamacje. Jeśli jesteś zarejestrowany w ich bazie to raczej Ci to się uda.

epol 04.08.2004 13:11

Już widać kolejne efekty:

http://heyah.pl/_files/informator/cennik.jpg

Loczek 04.08.2004 15:47

A wiadomo cos z tym popem. Bedzie ta obnizka 15 sierpnia ?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:41.