![]() |
Coś mi się wydaję, że za 3 miesiące (wtedy kończy mi sie umowa) przechodzę spowrotem na Tak-Tak :ysz:
|
epol - na pewno, nawet jak w salonie sie spytaszto potwierdza... coz w koncu to telepsy :| ale fakt faktem oferte maja nienajgorsza (od jakieos czasu)
|
Cytat:
|
Cytat:
to mnie ucieszyłeś - bo fakt, że do końca nie mogłem pojąć ich regulaminu - a aktualnie w hujahu jestem |
... no proszę, pojechałem na 2 tygodnie do głuszy, wracam do "cywilizacji", a tu mi taryfy w dół poleciały w hujaczku :jupi: , dzięki bgn za namówienie do czerwonej łapy.
|
Cytat:
teraz sam nie wiem czy dobrze zrobilem.Twoj poprzedni operator tez obnizyl, ja poki co w jestem w Hujachy, ale jak pop prowadzi to co zamierze, tj. mozliwosc polaczen wychodzacych w czasie wazności numeru - to nie wykluczone, ze znowu simkarte przeloze. Zreszta to nie tylko ode mnie zalezy - narazie wiekszosc rozmow mam do hejacha - a tu te 60gr/min jest bezkonkurencyjne. PS i straciles mosliwosc rozebrania pielegniarki ^_^ |
bgn a wiadomo cos z tym popem ?? czy tego 15 sierpnia bedzie cosnowego ??
|
@nimal - To kiedys jak miałem POPa (jakieś 2,5 roku temu :)) to ta kasa nie przepadała.
A ten POP będzie gdy uruchomią GPRS (Pisałem to tutaj już?) |
coz, teraz mowia (nie sprawdzalem bo popa nie mam, a jakbym mial to i tak bym pewnie staral sie nie sprawdac ;) ) ze przepada
co do gprs - chyba mowiles :) fajna sprawa, tylko nie kazdy wykorzystuje, m.in. z powodu kosztow |
Chyba zadzwonie do BOKu (co mi tam, mam go bezplatnego) i się dowiem o tej kasie na POPie.
A GPRSa kożystałem siedząc godzinami na GG i płacąc grosze. Wtedy nie miałem stałego :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo możesz sprobowac złożyć reklamacje. Jeśli jesteś zarejestrowany w ich bazie to raczej Ci to się uda.
|
|
A wiadomo cos z tym popem. Bedzie ta obnizka 15 sierpnia ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:41. |