![]() |
TP S.A. Traci klientów
Wczoraj w Biznes Informacja na Polsacie podali, że tepsa traci klientów. A co czwarte polączenie międzynarodowe i na komórki jest wykonywane już przez innego operatora. |
P.S. do tego co napisalem wyzej - patrzcie gdzie idą nasze pieniadze na przykladzie Idei,ale u kazdego operatorama mozna to znaleść. A przeciez juz przedszkolaki wiedzą co to jest "komóra". Maja wiec z czego operatorzy "odpuszczac"
http://www.idea.pl/portal/map/map/press_info |
Przeczytałem dzisiaj w gazecie coś takiego:
"Zobowiązanie operatora do zablokowania w ciągu 24 godzin kradzionego telefonu komórkowego oraz możliwość PRZENOSZENIA NUMERÓW w ramach sieci komórkowych - to niektóre z ważnych dla abonenta przepisów nowego prawa telekomunikacyjnego, opublikowanego we wtorek w Dzienniku Ustaw." Czy to oznacza że będe mógł przenieść swój numer z hujaha na popa, jak mi się zachce??? |
Z tego wynika, że tak. Już była dyskusja o tym na forum. A kiedy te prawo ma niby wejść? Raczej to za damo nie będzie :(
|
ustawa wchodzi w życie za 30 dni więcej:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...7,2214436.html |
Za 30dni? Musze sobie to zanotować. Zrobi sie na pewno ciekawie :D A moze by tak już pomęczyć operatora?
|
przypuszczam ze dowala ceny jak za zlote numery albo jeszcze lepsze :\
dla 90% ludzi zmiana numeru to maly problem - kwestia poinformowania kilkudziesieciu znajomych ale dla przedstawicieli niektorych wolnych zawodow, jak lekarze, stomatolodzy, agencje reklamowe i inni, z ktorych uslug korzysta sie np raz na rok, dla nich numer warty jest moze nawet kilkadziesiat tysiecy (ulotki, wizytowki to pikus - chodzi o cene klienta(ow) ktorzy slyszac "nie ma takiego numeru" znajda innego wykonawce uslugi) i operatorzy o tym wiedza |
Hejka, czy ktoś już zauważył że w POPie działa GPRS ??
Pozdrawiam |
Wiem o tym. Działa od 16 bodajże :D
|
Cytat:
@epciu, a wiesz może ile się płaci i co ile KB jest naliczanie ?? Na stronie idei ani widu ani słychu :) |
Cytat:
|
O widze, że znalazłeś :D
|
... od 1 listopada mocno atakują Sami Swoi , 27 gr/min wewnątrz sieci, wygląda niesamowicie, ciekawe co na to Heyah i POP.
www.samiswoi.pl |
Zapowiada sie fajnie, ale co z abonentami???
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |