![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#421 | |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#422 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Telefon SE w roli MP3 playera ma jeszcze 1 przewage nad nokiami - mianowicie lyka nawet 8gb karty bez problemu
![]()
![]() |
#423 | |
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Cytat:
- zawieszanie właściwie nie występuje, znajomemu przez dwa lata użytkowwania zwieślił się raz, ale to jeszcze z jego winy, - co do mp3 to się nie interesowałem bo mam player-a wiec nie był potrzebne, ale radio jest i bardzo dobrze odbiera według brata, - kamera jak to w telefonach, - bateria trzyma gdzieś koło 5-6 dni, u brata, - wyświetlacz OK, - nie jest chyba za bardzo wytrzymała na upadki, nie wytrzyma przelotu nad bazarem ;} jak inne stare poczciwe Nokie ;}
![]() |
![]() |
#424 |
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Taka śmieszna zabaweczka
![]() Z tego co zauważyłem 750i robi super fotki w porównaniu z konkurencją (nokia, siemens, motorola), jednak ustępuje nadal lustrzankom ![]()
![]() |
#425 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A aparat nie jest najgorszy. Cyknę parę fotek i podrzucę w wolnym czasie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Więc!
![]() Dzięki za dotychczasowe opinie. Moje wnioski są następujące: -z tą Nokią 6230i to widze loteria jest-trzeba trafić na "dobry model", średnio lubie takie loterie -chwalicie ją więc i tak zobaczę w jakiej cenie mi ją zaproponują -Nokia 6630 to dla mnie jakaś pomyłka-nie chce takiego statku kosmicznego-ja chce telefon ![]() -ja nie wydam więcej na telefon w promocji jak 200 zł przy abonamencie ok.50 zł/mies. niektóre Soniacze są drogie i to mocno więc tańsze opcje też biore pod uwagę, ale i tak dzięki za propozycje bo wszystko jak pisze zależy od ceny, a może w styczniu aparaty będą cenowo atrakcyjne ![]() -chce Nokie chyba ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#427 | ||
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 6230i jest jak wiekszosc nowych nokii z tandetnego plastiku i strasznie trzeszczy. 6630 natomiast ma jeden z wlochow z ktorymi pracuje i jak dowiedzial sie ze zmieniam telefon chcial wymienic sie // odkupic odemnie T630 - to chyba o czym swiadczy nie? ![]()
![]() |
![]() |
#428 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
REi@ no juz nie przesadzaj z ta fanatycznoscia ...
obie marki maja dobre i zle modele ze nokia ma ta wiekszosc ale to wcale nie oznacza ze wszystkie sa do dupy ![]() SE ma tez badziewia typu k700i z ktorymi chcialo by sie miec jak najmniej wspolnego ! edit a co do menu to masz racje w 100% ... to ze sie "przyzwyczailem do menu w noki" to juz nie ma racji bytu ... wszystko wyglada prawie tak samo - chodz w noki bardziej skomplikowane (czytaj mniej intuicyjne)
![]() Ostatnio zmieniany przez AleX69 : 16.11.2006 o godz. 08:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
ClassicGOD
![]() |
o.0 ale czy ja powiedzialem cos co nie jest prawda? wez 6230i do lapy i mocniej zacisnij uscisk - moze mam ci nagrac dzwieki ktore wydaje? Ja nie pisze o wszystkich modelach ale o tych o ktorych mowa - i tak SE tez ma pare nieudanych wymyslow.
PS. Ja ez nie mowie ze 6230i to zly telefon tylko ze trzeszczy ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 16.11.2006 o godz. 08:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Ismail Delivered
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#432 | |
Ismail Delivered
Cytat:
![]() Dla mnie warte zachodu są: -słownik ang-pol, pol-ang w telefonie, naprawdę świetny, GPS możliwość schowania pod hasłem smsów, notatek, logów połączeń... Możliwość blacklistowania numerów telefonów, od których nie chcemy otrzymywać smsów, połączeń itp.. Inne są już mniej ważne, aczkolwiek fajne bajerki: encyklopedie, słowniki wszelakiej maści.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
ClassicGOD
![]() |
Java oferuje to samo?
![]() ![]() ![]() A teraz zadaj sobie pytanie - z ilu tych rzeczy naprawde kozystasz a nie tylko trzymasz zeby miec?
![]() |
#434 |
Ismail Delivered
Poka***380; mi taki bardzo dobry s***322;ownik pol-ang ang-pol w javie, a uchyl***281; czo***322;a
![]() ![]() Smsy pod has***322;em trzymam... Tak, dla bezpiecze***324;stwa gdy kto***347; m***243;wi: "poka***380; telefon" ![]() Dlaczego telefon si***281; do gpsu nie nadaje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
Tagi |