![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
![]() |
#1 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
REi@ no juz nie przesadzaj z ta fanatycznoscia ...
obie marki maja dobre i zle modele ze nokia ma ta wiekszosc ale to wcale nie oznacza ze wszystkie sa do dupy ![]() SE ma tez badziewia typu k700i z ktorymi chcialo by sie miec jak najmniej wspolnego ! edit a co do menu to masz racje w 100% ... to ze sie "przyzwyczailem do menu w noki" to juz nie ma racji bytu ... wszystko wyglada prawie tak samo - chodz w noki bardziej skomplikowane (czytaj mniej intuicyjne)
![]() Ostatnio zmieniany przez AleX69 : 16.11.2006 o godz. 08:43 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
o.0 ale czy ja powiedzialem cos co nie jest prawda? wez 6230i do lapy i mocniej zacisnij uscisk - moze mam ci nagrac dzwieki ktore wydaje? Ja nie pisze o wszystkich modelach ale o tych o ktorych mowa - i tak SE tez ma pare nieudanych wymyslow.
PS. Ja ez nie mowie ze 6230i to zly telefon tylko ze trzeszczy ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 16.11.2006 o godz. 08:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ClassicGOD
![]() |
Java oferuje to samo?
![]() ![]() ![]() A teraz zadaj sobie pytanie - z ilu tych rzeczy naprawde kozystasz a nie tylko trzymasz zeby miec?
![]() |
#4 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
mam k510i i bardzo przydala by mi sie taka aplikacja czasami chcialbym ukrucic komus wysylanie sms'ow do mnie... i polaczenia takze... mam telefon 41 dni dokladnie a mam juz 9 godzin polaczen (5 godzin wychodzacych) i ponad 700 sms'ow... przy okazji zadam pytanie jest mozliwosc wgrania nie wiem softu zeby nie stracic gwarancji ?? ten telefon przynajmniej ten soft co ja mam nie zlicza sms'ow przychodzacych... a chcialbym miec takowa mozliwosc moze jest do tego jakas dodatkowa aplikacja ktora moglbym wgrac... ?? Edit: chyba zle zrozumialem Cie REi ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poka***380; mi taki bardzo dobry s***322;ownik pol-ang ang-pol w javie, a uchyl***281; czo***322;a
![]() ![]() Smsy pod has***322;em trzymam... Tak, dla bezpiecze***324;stwa gdy kto***347; m***243;wi: "poka***380; telefon" ![]() Dlaczego telefon si***281; do gpsu nie nadaje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() - bateria wytrzymuje juz teraz jeden telefon pomijam fakt ze zmiana firmware'u (R2AE033) ktory mial ktorys raz 'Improved battery life' to nie za wiele pomogla moja stara bateria w t610 bez wiekszego napinania sie trzyma trzy dni ale przy k700i to oczywiscie wina baterii ... ale zeby do takiego stanu ja doprowadzic ![]() - funkcja "polacz" nie pokazuje rzeczywistych polaczen ... pojawiaja sie telefony z listy kontakow do ktorych nie wykonywalem polaczen telefon byl 4 razy w serwisie SE zmieniali juz w nim wszystko oprocz obudowy i sami nie wiedza o co chodzi ...
![]() |
![]() |
#9 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ALEX prawdopodobnie trafi***322;e***347; na wadliwy model. U mnie bateria trzyma ok 3-4 dni. Reszte problem***243;w nie wyst***281;puje.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 16.11.2006 o godz. 13:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ClassicGOD
![]() |
w moim T68i trzyma 7-14 dni realnie, kurde zal mi go babci oddawac (w innym wypadku bedzie lezal nieuzywany) bo to jeden z najlepszych telefonow jakie ten swiat widzial, owszem ekran nie najlepszy ale wtedy nie bylo jeszcze wogole telefonow z kolorowym ekranem, moze i nie ma kamery.... ach mogl bym tak godzinami.
T630 4-7dni tak samo moj K610 ale one sa intensywnie uzytkowane bo lezec w bezruchu to K610 i 16dni potrafi ![]()
![]() |
#11 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() eryk r310 - rekin bateria 5 dni trzymała - mało rozmów - drogie kiedyś były pre-paidy eryk t65 - 10-14 dni - jak powyżej eryk t68 trzymał mi 10-12 dni - mało rozmawiałem - takie były czasy sony-eryk t610 na początku trzymał 10 dni mało minut było ![]() teraz przymierzam się do kupna kolejnego sony-eryka w810i ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widze, ze rozmowa odkad mnie nie bylo dosc mocno sie rozwinela :-).
6230/i nie polecam wlasnie ze wzgledu na jej slabe lapanie zasiegu i maly wyswietlacz (lubie duze wyswietlacze i z duza iloscia kolorow, bo jak juz komorka ma kolory to niech ma ich wystarczajaca duzo ;-) ). Ojciec wybral jednak Motorole V3 i jak na razie jest zadowolony, a tez od zawsze maniak Sony, potem SonyEricssonow. Osobiscie uwazam, ze Motki maja tragiczne menu - malo intuicyjne i strasznie pogmatwane, SE sa w tym liderami! Slaby aparat, brak kart pamieci itd. (a cena nawet podobna do K750i, dlatego porownuje). Ponadto wyswietlacze (ten gorny-klapkowy i ogolny) maja slabe katy widzenia co tez drazni, bo mimo duzej ilosci kolorow - nie widac tego efektu. Za to V3x wyglada super, ciekaw jestem jak sie sprawuje. A i bedac w szpitalu sporo pisalem na tej malej klawiaturce (GG, Opera) i ogolnie niezle SE dostal 'po tylku'. Nie jestem pewien, ale chyba powoli joy zaczyna nie reagowac na rozne strony, na razie zdarzylo mi sie tak kilka razy, wiec nie jestem pewien.., ale mnie to nie pokoi tym bardziej, ze sporo osob zawsze na te joy'e w SE narzekalo.. Cytat:
A no i mam Google ;-D. Pzdr. Ostatnio zmieniany przez Smartek : 18.11.2006 o godz. 11:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ale w takich wypadku trzeba ***322;***261;czy***263; si***281; z wapem/internetem i p***322;aci***263; ![]() A jak masz program np. w Symbianie, to tylko uruchamiasz aplikacj***281; i wszystko dzia***322;a bez op***322;at... A tak na marginesie, ja tam wol***281; ksi***261;***380;kowe s***322;owniki ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Racja.
Ale Smartek ma iPlusa, wiec i tak musi placic abonament :-). A ksiazkowe encyklopedie i slowniki suxx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Co by***347;cie wybrali: noki***281; 6020 czy mot***281; v3 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
mobile |
|
|