![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nówka funkiel 6822 kosztuje ~40 euro. :P
|
@jou nie wiedziałem, że szukasz antyków...
|
Trzeba było czytać uważnie. :czytaj:
:P |
Bawiłem się właśnie tą omnią HD i8910 jakoś tak .
Dla mnie telefon owszem ma potencjał, ale odpada ! ze względu na brak rysika i plektrona która moja nokia 5800 ma . Pełno bajerów wodotrysków itp. Doba by byłą na nawigację ze względu na duży ekran . Po zimnym przeliczeniu za i przeciw omnia poleciała na allegro . To typowy telefon dla szpanerów i ludzi którzy mają czas na zabawę. Druga sprawa, nie wyobrażam sobie napisanie na tym sms po kilku ładnych drinkach ginu z tonikiem ... :szczerb: Omnia mówi pa pa . Pozdro |
@Oktawian to może Motorola Droid lub Xperia X3/X10?
|
Wszystko fajnie pięknie tylko Rysik u mnie to podstawa . Może trochę marudzę, ale musi być !
klawiatura qwerty tego nie ratuje . Za duże łapy mam do pisania sms na ekranie dotykowym ...:| No i plektron nokii :milosc: :D Jest kosa . |
Cytat:
Tymczasem nie tak dawno zakupiłem sobie Nokie E51 nówka z ery bez simloka i jest super, tym bardziej, że teraz się opłaca bo wlazła na jej miejsce E52. BTW jest to moja czwarta komórka w życiu (pierwszy był dawno temu Siemens C35) :wow:|| |
XPERIA X10 ;)
http://pl.engadget.com/2009/11/04/so...lerie-i-filmy/ |
Niedługo ajfon będzie jeszcze większym obciachem. Będą go używali nasi kochani posłowie ;)
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...m_polacza.html |
Jezeli zwrot "w stylu iPhone" jest dla Ciebie jednoznaczny, to smutne... Choc i tak iP bylby najlepszym rozwiazaniem bo jest intuicyjny... Ale znajac rozwijanie technologii informatycznych w tym kraju, to pewnie kupia jakis szajs na Windows Mobile :-/...
|
dlaczego szajs?z racji mozliwosci? ;)
|
Szajs bo microsoft ;)
Dla mnie szajs to iphone, bo nawet baterii nie da sie w nim wymienić. Jednorazówka || Bardziej podoba mi sie nowy Palm :) Przy okazji polecam przeglądarke SkyFire na WM. Pokazuje strony tak jak na desktopie z wygodnym zoomem, a do tego działa Flash. Można oglądać YouTube i słuchać na wrzucie.pl :D |
Szajs bo nieintuicyjny i przeladowany funkcjami. Lepiej miec platforme ktora dodatkami dopasujesz pod siebie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |