![]() |
Poszukaj sobie scratch-testow dla iPhone Invisible Shield - zobaczysz, ze warto ;-)...
|
Cytat:
Z innej beczki. Rozpoznawanie twarzy w X10 od SE. |
Ale mi nowość ||
Pomyślcie co ma teraz CIA :D Teraz jak jest dobry monitoring na zachodzie to palną Ci jedną fotkę i znajdą wszystkie miejsca gdzie byłeś... no i jeszcze inne tajne sztuczki nowinki, które poznamy za 10 lat dopiero... tzn zostaną odtajnione || |
widzę, że oglądasz 8 sezon 24... :D
niby fikcja, ale jakoś nie wierzę, żeby służby specjalne nie posiadały porównywalnego sprzętu na swoim wyposażeniu. |
nie oglądam 24, nie widziałem żadnego sezonu... :D
|
mamy z moją dobrą kumpelą numery w heyah (taryfa nowa heyah) z puli 889xxxxxx.
kumpela wyjechała do Norwegii, zabrała ze sobą swój telefon. no i wysyłam do niej esy (do heyah) za darmo... jak to możliwe? |
bo Heyah to Era. A takie rzeczy to tylko w Erze :D
|
Pewnie naliyczy Ci hurtem z poczatkiem nowego miesiaca, kiedy sie rozlicza z ichniejszym operatorem za roaming ;-)...
|
hm... czyli muszę wyzerować kartę? :P
|
ja tam wolę taryfę pakietową w heyah...
|
Nexus One vs iPhone 3GS w testach grafiki 3D (wideo)
Cytat:
Cytat:
----------- Mini telefon, Pro możliwości ***8211; Xperia x10 mini / pro |
480×800 vs 480x320 to troche niesprawiedliwe.
Nexus dostaje po tyłku z powodu fillrate i przepustowości pamięci i procek 1Ghz nic tu nie pomoze. W przypadku IPhone fillrate nie jest problemem, ale w bardziej skomplikowanych scenach ograniczeniem zaczyna być procesor. (po dodaniu postaci Nexus zwolnił o 30% a IPhone dwukrotnie). Poza tym powiem krótko - w takich urządzeniach PowerVR to pozamiatane. Te procesory mają zupełnie inną zasade działania, tile rendering z HSR i bez Z-bufora. Dzięki temu mają znacznie mniejszy apetyty na przepustowość pamięci i fillrate. Kiedyś napędzało to konsolę Dreamcast przy której te komórki to kalkulatory (chociaż miała 200Mhz, 16MB RAM i WindowsCE). Imageon to produkt do komórek i raczej moze sie schować. Nie widziałem na nim nic więcej niz "kwadrat goni prostokąt" w 3D. |
Zgadzam sie - DreamCast byl konsola o niesamowitym potencjale i zaluje ze zabila go premiera PS2 :-/... Co do gier - moga byc miliony cyferek, feelrate'ow, fpsow, polygonow, buforow XYZ czy czego tam jeszcze. I tak prym w kwestii grania dla Gracza wiedzie ta platforma, ktora ma najlepsze gry. Wiec jesli na Androida zaczna tworzyc wielcy, jak Konami, Namco, EA, UbiSoft itd. to... czemu nie. Ale na razie ich store jest bogaty ilosciowo, ale ja nie mam zamiaru grac w gry napisane przez pana Zenka dla zabicia czasu i wpuszczone do store'u za darmo...
|
Cytat:
|
a otrzymywanie SMS we wszystkich PL sieciach w czasie pobytu w roamingu jest darmowe
wiec jak najbardziej tak jest, bylo i bedzie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:25. |