![]() |
Kolejny flamewar na ten sam temat nie ma sensu - Ty nigdy nie kupisz Apple, ja niczego na Androidzie/Windows Mobile. I niech kazdy sobie uzytkuje co mu sie zywnie podoba ;-)...
Co do aparatu spod szyldu duzego "G" - jak Wam sie podoba design? Bo dla mnie strona estetyczna jest kiepska - jakis taki grubawy, a szara kolorystyka wieje tandeta... |
Racja, jeśli to realne zdjęcie przyszłego HTCka Google'owego to raczej marnie.
Ale ja nigdy nie powiedziałem, że nie kupię niczego z Androidem albo WM. Jeśli będzie mi się bardziej podobał wizualnie i odpowiadał funkcjami i stabilnością/prostotą/płynnością OSa to rzecz jasna zmienię. Nie jestem wyznawcą, tylko szczęśliwym użytkownikiem iP :-). |
W sumie masz racje - popieram Twoj punkt widzenia. Ja po prostu zalozylem (na zmiane czego obaj chyba wiemy ze jest mala szansa) ze stabilnoscia/prostota/plynnoscia zarowno WM jak i Android nigdy iPOS nie doscignie...
|
Cytat:
Niedługo będzie premiera telefonu XPERIA X10 od SE. Ciekawe czy przebije funkcjonalnością i szybkością HTC HD2. |
Cytat:
|
Cytat:
P.S. kiedyś fony maiły dedykowane systemy producenta i każdy się cieszył z tego co miał, a teraz zaczęły sie "wony" platformowe :sciana: każdy ma to co lubi i na co go stać ;) tak mi się zdaje :ysz: |
każdy woli na co go stać a przede wszystkim jakie elo ma zamiar robić, co nawet nie jest śmieszne, jest tragiczne i żałosne.
|
Cytat:
|
Fiat jest OK. Serwis, sporo części. Wbrew plotkom nie psują się często. Ale każdy Polak jest mądry swoja mądrością, więc nie będę dyskutował.
|
... na pewno przynajmniej Staśki Panda:spoko:
|
Cytat:
|
|
Ajfon srajfon.
|
Ten problem nie dotyczy tylko ajfona, a całej palety produktów od Apple.
|
Jeszcze mordercow i gwalcicieli zrobcie z uzytkownikow jablek. Tylko za to, ze lubimy eleganckie produkty...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48. |