![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Wady ma każdy telefon i jeśli ktoś powie, że jego jest idealny, to jest fanatykiem i fanbojem. |
...ale tym syndromem sztokholmskim to przywalili ajfoniarzom, nie powiem:rotfl:
|
Rzecz gustu - eleganckie, czy fajansiarskie. :szczerb:
|
Żaden telefon nie jest idealny. HD2 ma źle osłonięty aparat (powstają rysy). Omnia II ma LCD 3,7 cala a mogłaby mieć 4,3 cala. Ajfon ma aparat 3 mega a powinien mieć przynajmniej 5 i dobrą lampę błyskową. Z systemów wolę Windows ME niż Apple OS.
|
zastanawiam się nad e52... chociaż wolałbym e75 no ale niestety w erze takich telefonów niet...
więc co sądzicie (lub nie) o tym modelu? |
http://www.allegro.pl/
/ciach by nimal chcesz zareklamowac swoja aukcje? nie ma problemu - jest do tego specjalny dzial, zapraszam a jesli chcesz cos innego w ten sposob przekazac, to rozwin swoja mysl ;) |
Coś z dotykowym ekranem, głównie do mobilnego przeglądania internetu + dzwonienia. Cena do ok. 1800 (w porywach do 2000). Coś ciekawego się znajdzie?
|
|
iPhone 3G 16 GB ;-). Jesli nie potrzebujesz tyle miejsca to i duzo taniej wyrwiesz wersje 8 GB!
|
Aktualnie posiadam iPoda Touch 2G, więc nie wiem czy ma sens kupno iPhona. Poszukałem i myślę o Omnii II, HTC Hero lub właśnie tej Motoroli Milestone.
|
Mam HTC Hero ;) Jakby co to pytaj.
|
Cytat:
:czar: |
Mam już sprzedawać :D?
|
tak
i kupic iphona, przeciez on jest naj i nie ma dyskusjii :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |