![]() |
Ja tez jestem teraz szczesliwym posiadaczem E50 i nie zmienie poki co - jak
dla mnie naprawde rewelka... ;-) 8800 Sirocco jest tez bardzo GOOD ;p tak czy siak - tylko i wylacznie NOKIA! Takie jest moje zdanie... |
Ciekawe informacje dotycz***261;ce telefon***243;w mo***380;na znale***378;***263; na tej stronce :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
hmm... przeicez ostatni soft udostepniony przez nokie do e50 to 06.41.3.0 ?? edit aaa juz znalazlem... a warto wgrac? |
Cytat:
|
Elo! A czy ten caly soft moge wgrac sobie samemu?? Bo troche jestem nie
tego w temacie... jesli moge sam to skad go wziasc i jak go wgrac?? A i czy wiaze sie to z utrata danych - kontaktow - wiadomosci itd? @edit: OK poradzilem sobie :D dzieki za info bo nawet nie wiedzialem ze tak mozna ;-) Tylko mi wgral jakis starszy - nie ma takiego o ktorym mowi adbok 07.05.0.0 ;-/ |
Cytat:
Robisz update a pozniej wklejasz kontakty :) tel chodzi duzo szybciej, sam symbian uzywa mniej ramu :) calosc tutaj http://forum.symbianos.pl/viewtopic....er=asc&start=0 flash odbywa sie za pomoca phenixa. W postach ktore zamiescilem na forum symbianos.pl jesli link do serwera z nowym Fw EDIT: radze dokladnie przeczytac caly temat :) |
Z tego co widze to nie udalo Ci sie zrobic tego do konca... bo przejrzalem
caly topic na forum SymbianaOS... jak wybrnoles z sytuacji - dodam ze tez mam product code 0539565 - mam w plusie E50 z kamera - srebrna! BTW. Zaczalem robic wszystko w/g opisu ze strony i niestety ale nic z tego :-( sciaglem wszystkie pliki - zrobilem tak jak pisalem i Phoenix nic mi nie pokazuje... Zobacz sam jak to wyglada u mnie.... i co chwile jak wlaczam tel pojawia mi sie pytanie o jakis kod blokady - "12345" nie dziala to jaki inny?? http://images20.fotosik.pl/395/7804d5d780aa7890.jpg |
ja zrobilem rowniez wszystko jak w opisie a Phoenix w ogole nie startuje... :( wyskakuje windowsowski blad :(
|
mi poszlo na siostry kompie dokladniej to na dopiero co zainstalowanym xp
Cytat:
bo moze nie wybralas opcji ktora sprawi ze phenix bedzie widzial Twoja nokie ? EDIT: pamietajcie ze to robicie na swoja odpowiedzialnosc ;) |
Cytat:
Ok zrobilem na laptopie - widzi moj telefon - pojawilo mi sie okienko FU i nie moge na liscie znajsc swojego Product Code... co zrobic????? |
Cytat:
ja wybralem euro3 silver |
Cytat:
|
Cytat:
ja za chwile wgrywam znajomemu ten soft :) EDIT: restartowales pc po instalacji phenixa? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |