![]() |
Kurcze, poczyta***322;em sporo r***243;***380;nych opinii i najbardziej sk***322;ania***322;bym si***281; ku spv m3100. Czemu jednak w Polsce s***261; one takie drogie? :( Na ebay.com mo***380;na je dosta***263; du***380;o taniej :(
|
iPhone wejdzie do Europy do ko***324;ca roku
http://www.gsmonline.pl/portal/news/...o%C5%84ca,roku Ciekawe czy w Polsce te***380; b***281;dzie (cho***263; szczerze w to w***261;tpi***281;)... |
Witam!
Sprawa jest prosta. Nie mam pojecia gdzie wylaczyc polskie znaki podczas pisania sms. Ogonki itp zjadaja pojemnosc smsa niepotrzebnie. Slownik T6 jest ok i musi zostac bo jest mi bardzo pomocny ale jeden polski znak kosztem kilku normalnych jest calkiem bez sensu i malo ekonomiczny to system. Telefon to Nokia E50 jak w temacie. W SE znalazlem ta opcje. Wylaczylem ***261;, ***281; i inne klimaty, slownik T6 dalej dzialal i "proponowal wyrazy" nie uzywajac polskich znakow a co za tym szlo-wiecej miescilo sie w 160 znakach. pozdr i z gory bardzo dziekuje za pomoc majac nadzieje ze jest to wogole mozliwe. :( |
Cytat:
|
T6 :hmm:
w SE ma T9 chocia***380; mogli mnie oszuka***263; :( |
Zacznij pisa***263; smsa. Po prawej stronie masz "Wi***281;cej" - kliknij. Potem z rozwijanego menu wybierasz znaki narodowe i wybierasz wy***322;***261;cz.
(k700i) |
Cytat:
Jest to osobny program do pisania smsów. Nie dość, że usuwa polskie ogonki w literach, to jeszcze ma jedną funkcję, która moim zdaniem jest bardzo przydatna, mianowicie usuwanie spacji (oczywiście nie samoczynne, po wybraniu specjalnej opcji ;) ).. Polecam ten program :spoko: |
icemac oszukali Cie :P hehe ;)
Czyli rozumiem ze nie da sie tego wylaczyc i zostaje osobny program. Ale jak to teraz zeby wyslac smsa bede musial przechodzic osobno do tego programu czy on sie jakos podmieni w miejsce standardowej skrzynki wiadomosci? dzieki wszystkim za odp. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:) |
@ andy, ale Ciapkowi chodzi o Noki***281; E50 :taktak:
|
Ciapek to moze sprobuj tak:
Wiadomosci > Ustaw. wiadomosci > Wiadomosc SMS > Obsluga znakow > Uproszczona Wtedy bedzie pisac z ogonkami, ale bedzie wysylac bez ;) |
Wydawa***322;o mi si***281; ***380;e Ciapek ma k800i...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:10. |