![]() |
Bardzo przyjemny telefonik. To taki E250 z lepszymi bajerami.
Wygodny, ma***322;y, ale niestety nie ma fajnego menu i smsy glupio wygladaja :) bediesz zadowolony bo jest lekki, maly i wysuwany ;D |
Witam!
Posiada ktoś może sterowniki do nie oryginalnego kabla ca-42? Mogę prosić o przesłanie na adres: wozny.daniel[małpa]gmail.com Pozdrawiam |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Czy ktos moglby polecic co wybrac N73 or E65 ??? tylko te dwa mnie obecnie tele interesuja... Jakies wieksze wady, zalety obu tych modeli ...
|
Kasprzak mial racje, ten Samsung jest:
superplaski i leciutki, do tego ma porzadny aparat (komorkowy!), znosne menu (choc SE mialo lepsze), durne rozwiazanie motywow/themow i jakies chore udziwnienia jak np. przy wybieraniu nr (telefon wydaje wtedy z siebie dzwiek zanim zacznie to robic). Na razie jestem b. zadowolony i ciesze sie, ze nie wzialem v6. Ma ktos moze jakies 'normalne' dzwonki mp3? Nie chce mi sie ciac utworow samemu (zreszta zadnych nie mam..), a te oryginalne sa naprawde denne. |
To ja mam pytanie: co s***261;dzicie o Samsungu U700 . Warto go kupi***263;? Zastanawiam si***281; nad nim albo nad motk***261; V6 maxx.
|
hej nie narzekajcie tak na SE bo na urodziny dosta***322;em K550i :P
a Wy mnie tu straszycie |
Na SE zdaje sie, ze tylko ja tu narzekam.
To bardzo dobre telefony, ale niestety zdarzaja sie awaryjne egzemplarze, a juz procent szans awaryjnosci wzrasta jesli ma on Joy'a. Odnosnie posta kizia: Ten Samsung ma bardzo lustrzana to gorna powierzchnie - moze najpierw spojrz na zywo jak to wyglada i czy Ci odpowiada. Do tego przyciski sa dotykowe - tutaj rowniez przydaloby sie zobaczenie tego na zywo, ja juz z takimi mialem do czynienia w kilku urzadzeniach i boje sie, ze w komorce moze to byc malo praktyczne lub dosc problemowe. |
Fakt - SE z joyem to imho pora***380;ka. Po K700i nie chce ***380;adnego SE z joyem, inne wydaj***261; si***281; by***263; ok.
Jutro przejd***281; si***281; do PLAY i zobacz***281; jak Samsung U700 wygl***261;da w rzeczywisto***347;ci |
ja mam e900 z klawiszami dotykowymi
wdg mnie obawy sa zbedne, po paru minutach ogarnalem ich obsluge, i nie ma obawy ze same wybiora numer czy cos... |
hej, w***322;a***347;nie mam mo***380;liwo***347;***263; wymieni***263; telefon, czytam ten temat, przegl***261;da***322;em go ju***380; wczesniej i zastanawia mnie czemu po tak burzliwych dyskusjach tak nagle si***281; urwa***322;?? ja my***347;l***281; intensywnie o tym jak od orange wyrwa***263; za niedu***380;***261; kas***281; spv e650, chc***261; mi da***263; za 140 pln teraz ale umowa na 30 miesi***281;cy i niezbyt korzystny abonament, a co wy my***347;licie o tym telefonie??
|
Windows Mobile bez ekranu dotykowego.. Nie wiem czy b***281;dzie to najlepiej dzia***322;a***263;, bo sporo aplikacji na WM WYMAGA dotykowego ekranu.
|
Cytat:
|
Czy ma ktos Nokie 6300?? Co to w og***243;le jest i jak sie sprawuje?? :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:31. |